Egyéb kategória

Megható: a tűzoltó örökbe fogadta a megmentett újszülött kislányt

Egy nem mindennapi történet került nyilvánosságra. Egy tűzoltó segített világra hozni egy babát, majd a kislányt örökbe is fogadta.

vous - 2017.02.10.
Megható: a tűzoltó örökbe fogadta a megmentett újszülött kislányt

A megható történet még 2011-ben kezdődött, amikor Dél-Karolinában egy nő súlyos alhasi panaszokkal hívta a segélyhívót. A helyszínre végül a helyi ügyeletes tűzoltók, Marc Hadden és csapata ért ki előbb, akik látták, ez nem puszta hasfájás – a segélykérő nő vajúdott. A nőt ellátták, amennyire tudták, és elindultak vele a kórházba.

Hiába a gyorsaság, a nő végül a kocsiban szülte meg a babát. 

Marc Hadden akkor még nem tudhatta, hogy az újszülött kisbaba, akit a kezében tart, megváltoztatja majd az életét. A kórházban később kiderült, hogy a kisbaba édesanyja hajléktalan, és örökbe akarja adni a babát. Marc felesége szerint ez olyan volt, mint egy égi jel, hiszen a pár hiába szeretett volna egy hugicát a két nagyfiuknak, sajnos nem sikerült természetes úton – árulták el a Today magazinnak.

macska cica nő állat

Zsepiket elő! Ezek az év legmeghatóbb örökbefogadásos sztorijai

Nagyon szeretjük a happy enddel végződő sztorikat, és ezekből szerencsére sok fordult elő idén is. Ezért úgy döntöttünk, szétnézünk egy kicsit az állatok világában, és összegyűjtjük a legszebb sztorikat.

A cikk folytatása ITT jön!

Két nappal később Marc és felesége haza is vitték a kislányt, akit a két büszke báty is nagyon várt már.

Objektum doboz

2012 márciusától hivatalosan is ők nevelik Rebecca Grace Haddent, aki már 6 éves, és hamarosan iskolába megy. Grace egyébként pontosan tudja, hogyan született.

Apa hozott világra egy mentőautó hátuljában!

– mondja. Marc és családja nem akarja eltitkolni a kislány elől az örökbefogadást, azt mondják, később, ha idősebb lesz, elmondják neki az egész történetet, de jelenleg bőven elég, ha ennyit tud. „Csak az a fontos, hogy Gracie velünk van, és nagyon szeretjük őt! Áldottnak érzem magam, hogy aznap én kaptam a hívást!”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek