Egyéb kategória

A Grammy-ruhákat látva nem értem, mi a baj a Story-gálával

Javasolt dress code: black tie. Ehelyett botrányos önkifejező sminkek és ruhák. Fanyalgás az újságírók, a szakmabeliek, az olvasók részéről. Végigpörgettem a Grammy-gála vörös szőnyegén készült fotókat, és arra jutottam, végül is majdnem olyan, mintha a Story-gálára hívták volna meg a sztárokat. Hiába a javasolt dress code, mindenki inkább az önkifejezést választja. Különbségek azért akadnak.

vous - 2017.02.13.
A Grammy-ruhákat látva nem értem, mi a baj a Story-gálával

A legvitathatóbb ruhák

Persze, persze, egyéniség, művészet és valamit valószínűleg már mindenki letett az asztalra, de néha egészen értelmezhetetlen szettekre bukkanni. Ha viszont így van, fölösleges is a dress code-dal babrálni, legyen az egész Grammy egy beöltözős buli. (Ugyanezt javaslom amúgy a Story-gála szervezőinek is.) A következő sztárokat szívesen átöltöztetném, és azt hiszem, ezzel nem vagyok egyedül.

Lady Gaga

Tudom, tudom, sztár, Grammy-díjas, egy zseni. Ahhoz képest, hogy az utóbbi időben több volt benne a Lady, mint a Gaga – erről Viola írt is egy cikket –, azért a Grammyre megtalálta azt a ruhát, ami miatt végre nem a hasáról szól majd minden. Hanem az egész testéről.

Objektum doboz

Objektum doboz

A gála előtt varratott egy diszkrét motívumot is a hátára.

Objektum doboz

Beyoncé

Istennőket, a világ összes édesanyját és Szűz Máriát testesítette meg a színpadon, miután a vörös szőnyeget kihagyta. Bombaformában van! A színpadi ruháját viszont nem gondolta túl, vagy de?! Beyoncénál tényleg nem lehet tudni. Egy réteggel több textilt el tudtam volna képzelni rajta, pedig már igazán mindegy lehetne Medveczky Ilona szettje után. A 75 éves művésznő körülbelül pont ugyanennyi ruhát viselt a Story-gálán.

Objektum doboz

Ez egy fokkal már jobb.

Objektum doboz

Végre! Egyszer amúgy mintha Szabó Zsófin is lett volna hasonló, vörös, flitteres ruha a Story-gálán, emlékeztek?

Objektum doboz

Katy Perry

Nagyon régóta vágyom egy ehhez hasonló szoknyára, de biztos vagyok benne, hogy sem a szoknyát, sem pedig az alakomat nem gyaláznám meg egy ilyen felsővel. Olyan könnyen csapja agyon az egészet, hogy abból csak tanulni lehet: ilyet NE!

Objektum doboz

Jacqueline Van Bierk

Végül is ez egy estélyi…

Objektum doboz

Girl Crush

No comment…

Objektum doboz

grammy

Így fest egy csapat újságíró a vörös szőnyegen

A Grammy az év egyik legnagyobb presztízzsel bíró díjátadója, a zeneipar Oscarja. Február 12-én éjjel Los Angelesben felvonul a zenész világ apraja-nagyja, és persze mi is! Ugyanis úgy döntöttünk, hagyományt varázsolunk a tavalyi mókából, amikor is az Oscar vörös szőnyegére repültünk. Fotósunknak, Molnár Ancsának hála idén az 59. Grammy-díj-átadót céloztuk meg, nem is akármilyen ruhákban!

Kattintsatok ide a cikk folytatásáért!

A majdnem kategória

Lea Michelle

A ruha igen, a smink nagyon nem! Mintha egy festményből lépett volna elő.

Objektum doboz

Objektum doboz

Chrissy Teigen

Csak egy jól látható bugyi választja el a tökéletestől.

Objektum doboz

Demi Lovato

Őt pedig egy testszínű fehérnemű.

Objektum doboz

Az egyértelmű nyertesek

Vannak olyan sztárok, akiknek a stílusával nem feltétlenül tudok azonosulni, de a megjelenésük pont olyan, ahogyan a Grammy-gálára megjelenő sztárokat képzeljük. Természetesen önkifejezők, egyéniségek, mégsem vetkőznek csipkebugyira csak azért, hogy utána évekig róluk beszéljenek. Az idei Grammyn számomra ők voltak ilyenek:

Adele

Én személy szerint nagyon szeretem a zöld színt, ami elég ritka a vörös szőnyegen. Tavaly én viseltem az Oscaron, idén Adele választotta a Grammy-gálára. Ha nektek is megtetszett a zöld, de nem tudjátok, melyik árnyalat áll jól a színtípusotoknak, olvassátok el korábbi cikkünket.

Színpadi baki és kettétört Grammy-díj: Adele számára a gála nagyon emlékezetesre sikerült

Objektum doboz

Objektum doboz

Jennifer Lopez

Valaki elmondja egyszer, J.Lo hogyan csinálja, hogy mindig, de tényleg mindig eszméletlenül jól néz ki? Kétszer kellett megnéznem, de most le is írom: 47 éves. A ruha Ralph & Russo, a színért pedig teljesen odáig vagyok. Még több dögös Jenniferért kattintsatok ide, mert Emcsi összegyűjtötte nektek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Solange Knowles

Önazonos díva, aki tudja viselni az aranyszínt tetőtől talpig. Ha ti is szeretitek az aranyat, ne hagyjátok ki korábbi stílustippjeinket!

Objektum doboz

Objektum doboz

Kelsea Ballerini

Énekes-dalszerző, nálunk kevésbé ismert, viszont eszméletlenül jó ez a könnyed, tavasztündéres ruha. Csillagos ötös!

Objektum doboz

Objektum doboz

Rihanna

Mivel sokáig vitatkoztam magammal, hogy tetszik-e vagy sem, így a vitatható csoportba tettem, de Rihanna ruhája számomra nyertes kategória. Imádom, hogy egyszerre hercegnő és olyan, mintha valami tengerparti buliba készülne.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek