Egyéb kategória

Mi az? Négy lába van, asztal, de nem szék? – Kihagyhatatlan magyar YouTube-videók 2.0

Azt gondoltátok, már mindent láttatok, ami a magyar „vicces videókat” illeti? Lehet, de időről időre nem árt megemlékezni a magyar mozgóképkultúra legaljáról is, mert túl a beszélgetős műsorokból ránk maradt legendás jeleneteken, van még bőven néznivaló. Legyen tánc! napunk alkalmából pedig kötelességünk rangsorolni a humoros kisvideókat.

vous - 2017.02.13.
Mi az? Négy lába van, asztal, de nem szék? – Kihagyhatatlan magyar YouTube-videók 2.0

10. Legyen tánc!

Ha már a VOUS-n egy egész napot szenteltünk ennek a szállóigének, kihagyhatatlan ez a videó a listánkról.

Mi legyen? 

  • Legyen tánc!
  • Legyen zárcsökkentés!
  • Szép legyen a ház… előtt, hogy az utat meglehessen csinálni normálisan!
  • Hogyha az volna, mint ezelőtt 4 vagy 5 évvel volt, ami mint eddig is volt, 4 vagy 5 évvel.
Objektum doboz

 9. Woody Allen, a svéd úszónő

Akárhányszor megnézem ezt a videót, nagyon szégyellem magam a hölgy helyett is, na nem azért, mert nem tudja, hogy kicsoda Woody Allen. 

Objektum doboz

8. Vidéki László, Vidéki Ló

Olyan szerencsénk van, hogy a Vidéki László, Vidéki Ló című dalhoz elkészült a dalszöveges videó is!

Objektum doboz

7. FokuMe – Zsigubigule

Ez a videó kakuktojás, FokuMe egy szlovák származású rapper. Repertoárjában olyan dalok szerepelnek, mint a legendás Zsigubigule. Ha nem lenne egyértelmű, művészneve egy közismert angol kifejezésből ered.

Objektum doboz

bözsi néni

„Bözsi néééni teccesz, hiába jön felém az a szarvasember” – szürreális magyar YouTube-videók, amiket látnotok kell!

Mengyán Eszter vagyok. 33 éves, újságíró. Életem egyik nagy hiányossága, hogy nem vagyok tisztában a YouTube vicces slágervideóival, ezért a VOUS-lányok megszántak és összegyűjtötték nekem a 10 kötelező videót, amit AZONNAL meg kell néznem, különben több vagyok, mint ufó.

A cikk ITT folytatódik!

6. A kultúra magasiskolája + h

A mai óra anyaga: a franci kurva esete az idős hölggyel, illetve a hímivarsejt közismertebb nevének megtoldása „h” betűvel. 

Objektum doboz

5. Hol voltál?

A Nap, széna, eper egy '84-ben bemutatott, talán a legismertebb csehszlovák komédia, amire zseniális alternatív szinkront gyártott egy magyar youtubber, herby

Objektum doboz

4. Open Stage – Aranka Szeretlek

Jártatok Open Stage koncerten? Nem tudjátok, mit hagytatok ki! Érdemes követni a srácokat, és elnézni egy-egy fellépésükre, már csak emiatt a klip miatt is!

Bőghetsz anyádéknak, hogy Csengő Zolival megcsaltál!

Objektum doboz

3. „Jóth várok!”

Szabolcs megyéből származom, így a tájszólással beszélő embereket különösen kedvelem. Ez a tiszavasvári hölgy azonban nem ízes beszéde miatt került bele az összeállításunkba. Önzetlensége repítette a 3. helyre.

Objektum doboz

2. Kiss Miklós és vércukorszintje

A kissrác saját elmondása szerint is egy fizikai csoda. A csipsz számára többet ér mindennél, senkivel sem hajlandó osztozni a napi 6 zacskón. A csipszen kívül imádja még a focit, bár gólt nem nagyon rúg, hiszen:

A jóságot nem gólba' mérik, hanem minőségbe'!

Objektum doboz

1. Mi az? Négy lába van, asztal, de nem szék?

Részeg emberekkel kommunikálni általában nem felemelő, de ha ezt a kevésbé vicces helyzetet szeretnénk a magunk szórakoztatására fordítani, tegyünk fel találós kérdéseket az ittas embereknek. Az is jó mulatság lehet, hogy olyan szavakat mondatunk ki velük, mint a pszichológus vagy a pszichiáter.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek