Egyéb kategória

5 tipp, hogyan dobjatok fel egy egyszerű, fekete felsőt

Egy egyszerű, fekete felső szinte minden lány ruhatárában megtalálható alapdarab. Mindig divatos, slankít, szinte bármihez felvehetjük, és a kiegészítőknek hála úgy változtathatjuk a stílusát, ahogy csak akarjuk. 

vous - 2017.02.16.
5 tipp, hogyan dobjatok fel egy egyszerű, fekete felsőt

Most 5 olyan trükköt mutatok nektek, melynek segítségével szuperdivatosan turbózhatjátok fel az egyszerű, fekete darabot 2017-ben. 

1. „Motoros” bőrdzseki

Ha igazán vagányak szeretnétek lenni, akkor a PureWow szerint ékszerek helyett inkább egy laza bőrdzsekivel dobjátok fel a szettet! #allblack

Objektum doboz

 2. Fekete + barna = <3

Régi divatszabály, hogy ne viseljünk együtt feketét és barnát. Na, ez 2017-re teljesen megdőlt. Nézzétek, milyen jól néz ki a két szín együtt!

Objektum doboz

 3. Feketén-fehéren

Az örök klasszikus: fekete + fehér. A fekete felsőtökhöz válasszatok fehér sálat, táskát vagy kabátot!

Objektum doboz

 4. Derékra kötött pulcsival vagy dzsekivel

Ha igazán laza szettet szeretnétek, akkor kössétek a derekatokra a pulcsitokat!

Objektum doboz

5. Színes magas sarkúval

A fekete póló + farmer kombóhoz a tornacipő helyett válasszatok inkább egy – lehetőleg nem fekete – magas sarkút! Csinos, mégis könnyed szett!

Objektum doboz

fekete nadrág

5 fekete nadrág, amire minden lánynak szüksége van

Túl a kis fekete ruhán minden lány szekrényében kell hogy ott lapuljon legalább egy jolly joker fekete nadrág. Jó, ha egy nem túl jól induló reggel van mihez nyúlni, és azt érezzük: legalább a szettünk jó lesz. Ebben segítenek a fekete nadrágok. Íme 5 típus, ami jó, ha minden lány szekrényében ott lapul.

A teljes cikket ITT olvashatjátok el!

Ajánlott cikkek