Emlékeztek még Katalin hercegné morcos virágszóró koszorúslányára? Ilyen nagylány már!

Hercegnők, figyelem! Mostantól Vilmos és Katalin otthonában is összeházasodhattok

Imádtátok Katalin hercegné esküvőjét? Akkor izgalmas hírünk van: a Kensington-palotát mostantól hivatalosan is kibérelhetitek a nagy napra!

A káprázatos londoni birtok – ahol egykor Diana hercegnő is élt – mostantól a ti esküvőtök helyszíne is lehet. Gyakorlatilag kimondhatjátok a boldogító igent Vilmos herceg és Katalin hercegné otthonában – írja a PureWow.

A nemrégiben megjelent kiadvány szerint számos lehetőség közül választhatnak a párok. Ha például 100 főt szeretnétek meghívni az esküvőre, akkor a királyi galériát bérelhetitek ki, ha pedig még több vendéget (akár 1000 főt) hívnátok, akkor pedig a királyi pálmaházat.

katalin hercegné esküvő

Az 5 kedvenc fotónk Vilmos herceg és Katalin hercegné esküvőjéről

Mi is alig hisszük el, de Katalin hercegné és Vilmos herceg már 5 éve kimondták a boldogító igent. A pár szerelme pedig azóta is töretlen, amit mi sem bizonyíthatna jobban, mint hogy két gyermekkel – György herceggel és a kis Sarolta hercegnővel – bővült a királyi család.

A teljes cikket ITT elolvashatjátok!

Tudom, tudom, ez mind szép és jó, de most biztosan arra vagytok kíváncsiak, hogy mindez mennyiért lehet a tiétek. Hát... nem kevés pénzért. A minimális ár 15 ezer dollár, vagyis nagyjából 4 millió Ft. És ez még nem tartalmazza az ételt, a virágokat, valamint a lovaskocsit. Úgyhogy hercegnők, ha erre vágytok, akkor akár el is kezdhettek gyűjtögetni!

Objektum doboz