Egyéb kategória

5 konyhai dekortrend, ami 2017-ben hódítani fog

A háziasszonyok egyik kedvenc helye a lakásban kétségtelenül a konyha. Elvégre ott születik a csoda: ott készül az ínycsiklandó vacsora, a reggeli kávé és az isteni finom sütemények. Most mutatunk pár tippet, hogyan varázsolhatjátok trendivé!

vous - 2017.02.14.
5 konyhai dekortrend, ami 2017-ben hódítani fog

Ha már a házi munkának köszönhetően úgyis sok időt kell töltenünk a konyhában, miért ne dobhatnánk fel néhány extra dekorelemmel? Ha ugyanis a konyhánk szép, otthonos és trendi, akkor az talán még a mosogatás elvégzésében vagy a tűzhely sikálásában is motivál. Íme, a 2017-es dekortrendek!

1. Tengerészkék elemek a konyhában

Míg 2016-ban a szürke szín hódított a konyákban, addig a Pure Wow szerint idén a tengerészkék az abszolút kedvenc. Tengerészkék szekrény, konyharuha, csempe, virágcserép vagy épp szalvéta. Válogassatok kedvetekre!

Objektum doboz

2. Alacsonyan húzódó konyhaszekrény

Így a konyha sokkal tágasabbnak tűnhet!

Objektum doboz

 3. Eklektikus stílus

Bolondítsátok meg a konyhátokat színekkel és mintákkal, hogy igazán egyedi legyen!

Objektum doboz

4. Hatalmas ablakok 

Így a konyha nemcsak sokkal frissebbnek, fényesebbnek és tágasabbnak tűnik, de akár mosogatás közben is bámészkodhattok az ablakon.

Objektum doboz

5. Fapadló a konyhában

Ettől igazán rusztikus hangulata lesz. 

Objektum doboz

konyha

Szomorú, de igaz: nagyon hizlal a rendetlen konyha

Megfogadtuk: fogyni akarunk. Eljárunk mozogni, odafigyelünk az étkezésre, átalakítjuk a napi rutinunkat. Egyvalamit viszont még mindig rosszul csinálunk: a mosogatást.

A teljes cikket ITT olvashatjátok el!

Ajánlott cikkek