Egyéb kategória

Csodálatos képek: így váltotta valóra egy apuka a kislánya álmát

Kislánykorában szinte mindenki hercegnő akart lenni, és ha máshogy nem, legalább az ovis farsangon egy estére teljesülhetett a kívánságunk. Nem úgy, mint a 3 éves Nellee Rossi esetében, aki az apukája segítségével tényleg királylánnyá változhatott!

vous - 2017.02.15.
Csodálatos képek: így váltotta valóra egy apuka a kislánya álmát

Van, aki a gyerekkori fotóin csokival összemaszatolt pofival vigyorog, vagy micimackós pólóban feszít az ovis fotózáson, és aztán ott van Nellee Rossi. Egy hároméves kislány, akinek olyan vagány képei vannak, hogy mellette akár el is bújhatunk. Apukája ugyanis már régebben eltervezte, hogy idén Valentin-napon meglepi gyermekét valami felejthetetlennel, és valóra váltja Nellee hercegnős álmát – mesélte a People magazinnak.

A kislány ugyanis megőrül A szépség és a szörnyetegért, amit meg tudunk érteni, hiszen bár mi vagy 20-25 évvel idősebbek vagyunk, szintén imádjuk! Josh épp Európába utazott, így valódi kastélyokat és helyszíneket tudott lefényképezni, hogy aztán egy fotóstúdióban elkészítse a felejthetetlen portrékat. És tudjátok, a lényeg a részletekben rejlik, így Nellee élethű ruhákat is kapott – amiket látva egyébként hatalmas ujjongásban tört ki.

Forrás:
youtube.com

A szépség és a szörnyeteg új előzeteseit kívülről fújja Nellee, így az volt a kérése, hogy hadd játssza el kedvenc jelenetét az apukájával.

Forrás:
youtube.com

Olyan cuki, hogy csak na!

Forrás:
youtube.com

Forrás:
youtube.com

A videóban azt is megnézhetitek, hogyan ugrált örömében a kislány, amikor megkapta a fotót ajándékba.

Objektum doboz

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy az apuka valami emlékezetes dologgal lepi meg a kislányt. Néhány hónapja például a szuperhősök világába kalandoztak, és Nellee Csodanő szerepébe bújhatott. El kell ismernünk, ott is nagyon menő volt!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek