Szuper hírek: Britney Spears unokahúga már visszatérhetett az iskolába súlyos balesete után

Úgy tűnik, végre vége a nehéz időszaknak a Spears család számára. Mint ismert, Jamie Lynn kislánya ijesztő balesetett szenvedett, de talán most már kezdenek jó irányba fordulni a dolgok.

Mint arról mi is beszámoltunk, Britney Spears nyolcéves unokahúga, Maddie február elején súlyos balesetet szenvedett, mentőhelikopterrel szállították kózházba. A kislány felborult egy quaddal, majd a közeli tóba esett, ahol a járművel együtt elmerült. A szörnyű esettel kapcsolatban az ismert énekesnő mindenkit arra kért Insta-posztjában, hogy imádkozzanak Maddie-ért.

Objektum doboz

Britney posztját egy újabb követte, ám az már a kislány édesapjától érkezett, aki szerencsére jó híreket közölt a nagyvilággal, egészen pontosan azt, hogy Maddie már egyre jobban és jobban van.

Objektum doboz

De a legjobb hírek csak most következnek: Maddie már hazatérhetett a kórházból, sőt – egyelőre csak látógatóba – az iskolába is visszamehetett, ahol osztálytársai kedveskedtek is neki részben Valentin-nap alkalmából, részben pedig azért, mert örültek, hogy újra látták.

Még nem áll készen arra, hogy újra iskolába járhasson, de az orvosai megengedték, hogy ezt a napot a társaival tölthesse

– írja az édesanya, Jamie Lynn Spears az Instagramján.

Objektum doboz

Objektum doboz