Egyéb kategória

Újabb tisztelgés Diana előtt: minisorozatot készítenek a hercegnéről

Augusztus utolsó napján lesz húsz éve, hogy Károly walesi herceg, brit trónörökös első felesége, Diana hercegné meghalt egy közúti balesetben. Az évforduló kapcsán már tudjuk, hogy szobrot emelnek a tiszteletére, ám most egy egészen új és szép gesztussal rukkoltak elő.

vous - 2017.02.15.
Újabb tisztelgés Diana előtt: minisorozatot készítenek a hercegnéről

Január végén derült ki, hogy Harry és Vilmos herceg szobrot állíttat édesanyjuknak, ugyanis idén lesz húsz éve, hogy Diana hercegné meghalt. A megemlékezéshez most az ABC csatorna és a People magazin egy közös produkcióval csatlakozik, 2 x 2 órás minisorozatot készítenek Sarolta és György nagymamájáról.

Objektum doboz

A sorozat két estén át két órára invitálja a képernyők elé a nézőket. A premier dátumát egyelőre nem közölték, azt viszont igen, hogy a műsorban természetesen feltűnnek majd archív felvételek, de meginterjúvoltak szakértőket, valamint olyan embereket is a jelenben, akik közel álltak a hercegnéhez. Körbejárják az adásokban Diana életét, a halálát és annak körülményeit, plusz azt, hogy mit hagyott hátra, miként van jelen balesete óta is a mindennapokban.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek