Collage_Fotorff

Az utolsó Valentin-napi cikk: egy férj 7000 post-ittel dekorálta a hálószobájukat

Tudom, már épp fellélegeztetek, hogy vége a Valentin-napi posztok és cikkek áradatának, de ne aggódjatok, ígérjük, mi is elengedjük most már, azonban azt még látnotok kell, milyen őrült jó meglepetéssel készült egy srác a feleségének a szerelmesek napjára.

Jennifer Brinley férje nem mindennapi meglepetéssel készült szerelmének. 7000 post-ittel dekorálta a hálószobájukat, de ez még semmi. Mind a 7000 cetlire ráírt egy dolgot, amit különösen szeret a feleségében.

post-it

Dráma! Úgy tűnik, rosszul használjuk a post-itet

A post-it egyike azon zseniális találmányoknak, amik könnyen használhatóak, és igazán hasznosak is. Imádjuk belőlük a színes, valamilyen figurás változatot.

De biztos, hogy úgy használtuk őket, ahogy kellene? 

Ugye nektek is koppant az állatok valahol? Fel tudnátok sorolni 7000 olyan tulajdonságot, amit különösen szerettek a párotokban? Nekem biztosan nem menne. Bezzeg a rossz tulajdonságok... Viccelek!

Forrás:
reddit.com

Jennifer férje nem fukarkodott a post-itekkel, és, ahogy írtam, a szerelmes szavakkal sem

„Akkor is imádlak megcsókolni, miután feketekávét ittál, és tiszta kávéízű vagy!” 

Forrás:
reddit.com

„Szeretlek, amiért remélhetőleg megbocsátod nekem, hogy odébb húztam az ágyat emiatt!”  (Oké, én vagyok az egyetlen, akinek nem tűnt fel, hogy nincs beágyazva? – a szerk.)

Forrás:
reddit.com

„Megígérem, hogy mindig megvédelek majd a Demogorgontól!” 

Forrás:
reddit.com

 Egyszerűen imádjuk ezt a meglepetést, hihetetlen, mennyire kreatív, de azért reméljük, volt segítsége a felragasztásban!

Hogy a kötekedés se maradjon el:

A kérdés már csak az: ki fogja ezt eltakarítani, mert egy idő után biztosan potyogni kezdenek a lapok...