Egyéb kategória

Kiderült, milyen nemű ikrekkel terhes Amal Clooney

Már csak négy hónap, és megláthatjuk, kire is ütöttek a Clooney babák. Amal előszeretettel takargatja a hasát, ám az anyósa nem titkolózik ennyire, nyugodt szívvel árulta el egy külföldi lapnak, hogy milyen nemű unokái fognak születni.

vous - 2017.02.17.
Kiderült, milyen nemű ikrekkel terhes Amal Clooney

Szinte napra pontosan egy hónapja reppentek fel az első pletykák arról, hogy a Clooney család bővülni fog. A feltételezések aztán egy hete bombabiztosak lettek, ugyanis George maga erősítette meg: felesége ikrekkel várandós. Azt azonban nem tudtuk egészen idáig, hogy milyen nemű babák növekednek Amal pocakjában.

matt damon george clooney

Matt Damon szinte sírt, mikor megtudta, hogy bővül a Clooney család

A mozivásznon is kitartott már egymásért George Clooney és Matt Damon, és úgy tűnik, a két színész a való életben is jó kapcsolatot ápol egymással. Matt ugyanis az elsők között tudta meg, hogy Amal áldott állapotban van.

A cikk itt folytatódik.

Az információk most egy tuti forrástól származnak, Mr. Clooney édesanyja közölte a nagyvilággal, hogy egy kisfiú és egy kislány unokája fog születni júniusban. A Vogue-nak árulta el a hírt Nina, és hozzátette, ő és a férje nagyon izgatottak már. A babák nevét illetően elmondta, hogy az kizárólag Amal és George döntése lesz, ők nem fognak beleszólni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek