Egyéb kategória

Életre szóló emlék: meseszép ékszereket készített nagyszülei leveleiből egy tervező

Van valami különleges abban, amikor a nagyszüleitek régi, egymáshoz írt szerelmes leveleibe olvashattok bele. Az ilyen emlékeket mindenki szereti megőrizni, de tudjátok, mi a baj a papírral: elkezd porosodni, foszladozni, az írás pedig egyre nehezebben olvasható. Egy lány most hatásos módszert talált ki arra, hogy örökké magánál tudja hordani őket!

vous - 2017.02.17.
Életre szóló emlék: meseszép ékszereket készített nagyszülei leveleiből egy tervező

Meghan Coomes nagyszülei a II. világháború alatt több mint 3 éven keresztül voltak elválasztva egymástól. Nehéz időszak volt ez, de ők leküzdötték az akadályokat, hiszen minden áldott nap tollat ragadtak, és levelet írtak egymásnak. Így történt hát, hogy a lány nagymamájának otthonában több száz szerelmes levél bújt meg egy dobozkában, amikből hamarosan különleges dolog készült.

Objektum doboz

„Megkérdeztem a nagymamámat, elkérhetem-e az egyik levelét, hogy karkötőt csináljak belőle. Így legalább mindig közel lesz hozzám a családom” – árulta el a lány.

A mamájának pedig nagyon tetszett az ötlet, így oda is adta neki azt a levelet, amit 1943 szilveszterén írt. Persze Meghan ezek után nemcsak egyetlen ékszert készített el, hanem tervezett néhány különleges gyűrűt a nagyijának is, ma pedig már saját üzletet nyitott, ahol mások régi leveleit alakítja át csodálatos kiegészítőkké.

Objektum doboz

Objektum doboz

Ez ám a kreatív, egyedi ékszer!

Ajánlott cikkek