overál ruha divat

Az overall minden testalkathoz passzol – bebizonyítjuk!

Mi már bátran kacsintgatunk a melegebb idő felé, így kíváncsiak vagyunk, milyen ruhákba is bújhatunk majd az idén, amikor már se kabát, de sapka nem kell már. A nagy hőségben tökéletes választás lehet majd egy overall, amiből biztosan talál mindenki önmagához illőt.

Tegyük most félre, hogy még tél van, na meg azt, hogy egy overallban nem annyira könnyű pisilni, mint egy szoknyában vagy egy nadrágban. Ezeknek a ruhadaraboknak is megvan a pozitív oldala. Amellett, hogy nagyon kényelmes viselet, garantáltan létezik olyan fajtája, amely passzol a különböző testalkatok mindegyikéhez.

Ha magasak vagytok...

Bár kétlem, hogy valaki szeretné takargatni a gyönyörű, hosszú lábait, én most mégis emellett érvelnék. A harangszárú, de felül szűkebb ruhák meseszép alakot tudnak kölcsönözni a viselőjüknek, még egy kicsit meg is téveszthet másokat, azt hihetik, egy szoknyában vagytok.

Objektum doboz

Ha alacsonyak...

A túl sok, túl bő anyag titeket bizony elnyelne, ezért maradjatok a feszesebb, karcsúsított fajtáknál. Akár válasszatok olyat, ami nem éri végig a lábatokat, hanem megvillanhat a bokátok is. 

Objektum doboz

Ha körte alakúak...

Ha szélesebb a csípőtök, nem kell szégyellni, egyensúlyozzátok a látványt azzal, hogy megvillantjátok a kulcscsontotokat. Alulról legyen egyenes a nadrágrész, a fenti pedig ne tapadjon túlságosan, de semmiképp se legyen nagyon bő.

Objektum doboz

Ha alma alakúak...

A hasatokról vigyétek egy kicsit feljebb az emberek tekintetét, ott legyen különlegesebb a ruha. Akár egy derékpánttal is megtörhetitek szetteteket.

Objektum doboz