Egyéb kategória

Madonna bűbájos videón mutatta meg nemrég adoptált ikerlányait

Madonna tündéri éneklős videón mutatta meg adoptált ikerlányait.

vous - 2017.02.19.
Madonna bűbájos videón mutatta meg nemrég adoptált ikerlányait

Egészen egy héttel ezelőttig még nem volt teljesen hivatalos, hogy Madonna ikerlányokat fogadott örökbe Afrikából.  Bár a bíróság ezt már megerősítette, az énekesnő hallgatott. Majd február elején egy fotóval jelentette be, a hír igaz, két kislánnyal bővült a családja.

Objektum doboz

Objektum doboz

Madonna legújabb Instagram-posztjában egy videót is megosztott tündéri ikerlányairól!

A négyéves ikerlányokat, Stellát és Esthert egy kelet-afrikai országból, Malawiből fogadta örökbe, és láthatóan a gyerekek nagyon jól érzik magukat új otthonukban.

Objektum doboz

A lányok édesanyja születésükkor meghalt, biológiai édesapjuk pedig képtelen lenne gondoskodni róluk – írja a Daily Mail. Madonnának már két örökbe fogadott gyermeke van, a 11 éves David Banda és a szintén 11 esztendős Mercy James.

madonna-fia-rocco-csalad-sztar

Áll a bál Madonnáéknál – Tényleg rossz anya a popsztár?

Madonnáéknál december óta hatalmas családi balhé van: a pop királynőjének 15 éves fia, Rocco úgy döntött, hogy apjával, Guy Richie-vel szeretne élni Londonban. Madonna tombol dühében, és kérte a manhattani hatóságokat, hogy tartóztassák le exférjét, amiért az – az eredeti megállapodással ellentétben – nem gondoskodott arról, hogy a fiú a láthatást követően visszatérjen hozzá New Yorkba.

Vajon miért menekül az anyjától Rocco, és kinek van igaza?

Ajánlott cikkek