Egyéb kategória

„Megállunk a következő pihenőnél?” – vicces helyzetek, amiket csak azok a nők értenek, akiknek gyakran kell pisilniük

Azt hiszem, mindenki hallotta már a nagymamájától vagy az anyukájától,  hogy kislányom, amikor módodban áll, menj el pisilni, akkor is, ha kell, akkor is, ha nem, mert ki tudja, mikor lesz a közeletekben illemhely. És az még hagyján, de ha van is, milyen? Így a legtöbb nő mindig pisil, mielőtt elindul otthonról, és akkor is, miután megérkezik valahová – és még a helyszínen tartózkodva is mindig elkísérnek egy kollégát vagy barátot a mosdóba.

vous - 2017.02.19.
„Megállunk a következő pihenőnél?” – vicces helyzetek, amiket csak azok a nők értenek, akiknek gyakran kell pisilniük

Áldatlan állapot ez, mert mi nem vagyunk olyan szerencsés helyzetben, mint a férfiak, akik bárhol, bármikor képesek feltűnésmentesen könnyíteni magukon, számukra a sorbanállás a mosdónál egy ismeretlen fogalom. Éppen emiatt viszont a nők sokkal több sztorival rendelkeznek ezen a téren, ami akarva-akaratlanul is egy erős csoporttá kovácsol bennünket, elvégre tegye fel a kezét az, akinek nem sírvaröhögősen ismerős az alábbi pár helyzet (nem látok fent kezet).

iskola

„Tanárnő, kimehetek vécére?” – a kérdés, amit sokan rettegtünk feltenni

Biztosan ti is emlékeztek, hogy voltak olyan helyzetek a suliban, amikor nagyon ki kellett volna mennetek a mosdóba, de nem tehettétek. Mert nem engedtek ki titeket vagy pedig meg se kérdeztétek a tanárt, mert biztosak voltatok benne, hogy úgyis simán azt mondja, miért nem mentél el a szünetben. Hogy ez így helyes-e vagy nem, arról Mariann írt nektek itt!

#1

A Google Maps hozzátok képest kispályás, ha útvonal megtervezéséről van szó. Képesek vagytok úgy megtervezni az utazásotokat ismerős terepen A-ból B-be, hogy minden sarokra essen egy kulturált WC. 

Objektum doboz

#2

Viszont ha idegen helyre mentek kirándulni, a legnagyobb rémálmotok nem az, hogy kifogy a benzin, vagy éhesek lesztek, miközben kirabolnak benneteket, hanem az, hogy nem tudjátok, hol, mikor tudtok majd pisilni.

Objektum doboz

#3

Egy hosszabb autóút felér nálatok egy rémálommal. Három óra alatt harmadik alkalommal már csak cincogva mertek szólni, hogy meg kéne állni a következő pihenőnél.

Objektum doboz

mengyan-eszter-parkapcsolat-pisi-kaki-oszinteseg-termeszetesseg

„Nem mosogatsz el? Vécéznem kell!” – a kakiparáról őszintén

„Voltál ma már kakilni”, „Sikerült?”, „Ne várd meg a mondat végét, ha most kell, akkor most kell.” Nyomjon egy lájkot a cikk alatt, akiknél – rajtam kívül, természetesen – a mindennapi beszélgetés szerves részét képezik az ilyen vagy ehhez hasonló, nagydologhoz kapcsolódó mondatok. Kíváncsi vagyok. A széklet, bélsár, vagy hétköznapi nevén a kaki ugyanis még mindig túl sokszor okoz kommunikácós szorulást a párkapcsolatban (is). A cikk folytatását itt találhatjátok!

#4

Amikor ti már húsz perce várakoztok a mosdó előtt, a pasik pedig már rég túlvannak a folyós ügyeiken, akkor így néztek rájuk:

Objektum doboz

És ezen az intim tölcsér se segít, kipróbáltuk, itt elolvashatjátok a tapasztalatainkat!

#5

Amikor bulihelyen/színházban/moziban a női mosdó előtt kilométeres sor áll, és a pasirészleg pedig kong az ürességtől, néhányótoknak átfut a fején, hogy beszalad oda. Aztán inkább mégsem, mert mi lesz a megrovó pillantásokkal szembesülő lelketekkel? És ha bejön egy pasi? Aztán persze bent találjátok magatokat, mert már ANNYIRA KELL, hogy már semmi sem érdekel. Ráadásul ott mindig van vécépapír.

Objektum doboz

#6

Buszos kirándulás: 35 nő, 4 férfi. A mosdók száma: 1-1 per nem. Megállás ideje 10 perc. Mission impossible. Nem ráülni a vécékagylóra szintén az.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek