Angelina Jolie idézet

„Mi egy család vagyunk, mi mindig is egy család leszünk” – Angelina Jolie őszintén mesélt jelenlegi életről

Angelina Jolie és Brad Pitt válása óta talán egyik fél sem beszélt annyira őszintén a történtekről, ahogy most Angelina tette. 

Angelina Jolie a válás óta most először beszélt ennyire nyíltan jelenlegi életéről. A BBC-nek adott interjújában mesélt a válásról, de leginkább gyermekeiről.

Nem szeretnék erről sokat beszélni, ez egy különösen nehéz időszak a számunkra... mi egy család vagyunk, mi mindig is egy család leszünk, és remélhetőleg túljutunk ezen a nehéz időszakon.

Nehéz hónapokat élünk meg. Két kutya, két hörcsög és a gyerekek, de ez csodálatos. Felébredek, kitalálom, hogy ki vigye sétálni a kutyákat, ki fogja sütni a palacsintát, és egyáltalán, mosott mindenki fogat?!”

hatan-vannak-angelina-jolie-es-brad-pitt-gyerekei

Akik számára a legnagyobb sokk Angelina és Brad válása – a gyerekek, akik a Jolie–Pitt nevet kapták

Görget, görget, görget, ÁLLJ: „Brad Pitt és Angelina Jolie válnak” – olvashattuk a hírfolyamunkban egész szeptemberben. De most ti nem azért kattintottatok, hogy Brangelina válását szedjük szét. Nagyító alá kerülnek, akiket a leginkább érint a hír: ismerjétek meg jobban a Jolie–Pitt gyerekeket!

A cikk ITT folytatódik.

Arra a kérdésre, hogy hogyan látja az életét 5 év múlva, ezt felelte: 

„Öt év múlva szeretnék utazgatni a világban, abban a reményben, hogy a gyermekeim boldogok és igazán értékes dolgot csinálnak. Azt képzelem, hogy a világ különböző részein élnek, én pedig mindenben támogatom majd őket.”