rosegold rózsaarany cipő lábbeli

Mi már tudjuk: a mobilotok után a cipőtök is rózsaarany lesz az idén

A rózsaarany térhódításában itthon jelentős szerepet játszottak az iPhone-ok, hiszen az ötös széria óta már ilyen színben is pompázhat a telefonotok. Persze közben van már ezer másik rosegold kiegészítő is a piacon, most például a cipők között néztünk szét egy kicsit.

A rosegold vagy rózsaarany sikere továbbra is töretlen, tavaly már írtunk nektek például a rózsaarany ombréról, na meg a szintén ebben a színben tündöklő sminkről és manikűrről, most pedig garantáljuk: a gardróbotokba is beköltözik ez az árnyalat. Mindezt mire alapozom? Arra, hogy a boltokat már töltik fel a tavaszi–nyári kollekciókkal, és nem egy próbababa lábán láttam rosegold fémrésszel díszített cipőket. Azonban ha ti konkrétan ilyen színű surranót szeretnétek, de még jól jönne némi ihlet, akkor szemezgessetek a következő gyönyörűségek közül!

rosegold

Elrabolta a szívünket a rózsaszín 2.0 – Nagy Sándor is a rózsaaranyat választotta volna

A színforradalom hivatalosan is kezdetét vette. A legaktívabb forradalmár pedig kétségkívül a rózsaarany, rosegold vagy rozéarany, kinek hogy tetszik. Ha ez a szín történelmi személyiség lenne, akkor Nagy Sándor nevét kapná. A rosegold egy igazi hódító.

A cikk itt folytatódik.

Úgy gondolom, nagyjából mindenki megtalálja a maga kedvencét, még akár a szerkesztőségen belül is, lesz itt tornacipő, ami a mi divatimádó Nórink nagy szerelme, de akad majd köztük sportcipő, Emcsi nagy örömére, sőt egy slip-on is megjelenik, amit meg én favorizálok előszeretettel.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz