Egyéb kategória

Egy leheletnyi nőiesség: hódítanak a csodaszép rózsakvarc körmök

A rózsakvarc mint kristály állítólag pozitívan hat a kreativitásra, a szépségre, valamint a szenvedélyre, plusz erősíti az érzelmi kapcsolatot önmagatokkal, valamint másokkal szemben. Ennyi jó tulajdonság után pedig miért ne akarná valaki ezt viselni még a körmein is? Ráadásul azt se felejtsük el, hogy igazán csajos színről van szó...

vous - 2017.02.20.
Egy leheletnyi nőiesség: hódítanak a csodaszép rózsakvarc körmök

Igaz, hogy a rózsakvarc a Pantone szerint a tavalyi esztendő színe volt – a higgadtkék mellett –, azonban úgy tűnik, idén sokkal nagyobb hangsúlyt kap ez az árnyalat, mint 2016-ban. Legalábbis ami a körmöket illeti, ugyanis a Popsugar szerint ez lesz az egyik legtöbbet kért díszítés vagy minta a manikűrösöknél ebben az évben.

színek skála árnyalat

Azt tudjátok, hogy mi az idei év színe? Hát a greenery!

A Pantone minden év végén kihirdeti, melyik lesz a következő esztendő színe. Ha legyintenétek egyet, hogy áh, ez meg mit számít, hát ne tegyétek. Ez a bejelentés ugyanis erőteljesen kihat a divat világára is, úgyhogy érdemes egy szempillantást vetnetek a 2017-es év színére.

A cikk itt folytatódik.

Ráadásul akkor sincs semmi gond, ha ti nem jártok manikűröshöz. Amennyiben szeretitek önmagatoknak kifesteni a körmeiteket, elsajíthatjátok könnyedén ezt a technikát. Mindössze annyi a dolgotok, hogy egy visszafogott rózsaszín lakkot felvisztek egy rétegben, majd vékony hegyű ecsettel vagy akár fogpiszkálóval elkezdtek fehér színnel ereket festeni az előző árnyalat tetejére. A legvégén jöhet egy színtelen lakk vagy egy áttetsző rózsaszín.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek