legszebb nők

Ő lett a világ legszebb nője – ti egyetértetek a választással?

Nő a nővel szemben mindig kritikus(abb). Pontosan ezért gondoltuk, hogy sokkal reálisabb képet kaphatunk arról, ki is a világ legszebb nője, ha azt mi, a VOUS-lányok szavazzuk meg. Természetesen a sztárcsajok versenyeztek.

Nem akarok általánosítani, de míg a pasik elintézik annyival: 

anyám, de jó a feneke!”,

ami a legtöbb srácnál azt jelenti, hogy már szép is a lány, mi, nők pontosan tudjuk, hogy a szépség nem (csupán) a kőkemény popsinál kezdődik.

Ennek ellenére mi most kizárólag a külső szépséget értékeltük, mást egyébként nem is tudnánk, hiszen nem ismerjük személyesen a versenyzőket. A verseny, illetve a zsűrizés nagyon egyszerűen zajlott. Mindannyian mondtunk egy nevet, majd elkezdődött a szavazás. Két versenyzőre adhattuk le voksainkat, így kaptunk egy top hármas listát.  

dwayne

6 + 1 nyomós érv, hogy tényleg Dwayne Johnson a legszexibb pasi 

Dwayne „The Rock” Johnson lett 2016-ban a legszexibb pasi. Nos, ezzel sokan nem értettetek egyet, éppen ezért most meggyőzzük a kételkedőket, a Szikla igenis megérdemli ezt a címet.

A cikk ITT folytatódik.

Sokat agyaltunk, na meg persze szavaztunk ide-oda, de megszületett a végeredmény! 

A VOUS-lányok szerint a világ legszebb nője:

Blake Lively

Bár nem Blake szerepelt mindnyájunknál az első helyen, az összesített listán abszolút ő lett a befutó. Ha objektívek akarunk lenni, akkor sincs min vitatkozni, Blake Lively egy szép nő!

Objektum doboz

Az első udvarhölgy: Emilia Clarke 

Szigorúan mint Emilia Clarke, nem mint Daenerys Targaryen. Imádjuk a színeit, az arca pedig csupa izgalom! 

Objektum doboz

A második udvarhölgy: Cate Blanchett

A színésznő a bizonyíték, hogy egy nő negyven felett ragyog csak igazán.  

Objektum doboz

És akik még szóba kerültek:

Éppen hogy lecsúszott a harmadik helyről a világ legjobb mellű nőjének is megválasztott Emily Ratajkowski, őt követte a Justin Bieberrel kavaró Miranda Kerr, de versenyben volt még Gemma Arterton, Gal Gadot, Alicia Vikander, Audrey Tautou, Sarah Jessica Parker és Léa Seydoux  is.

Most pedig TI jöttök!

Objektum doboz