Egyéb kategória

Tuti divattrükk: így akadályozhatjátok meg, hogy a szoknya megcsavarodjon a derekatokon

Ha felveszünk egy szoknyát, akkor máris csinosabbnak érezzük magunkat, mint általában. Legalábbis addig, amíg rá nem jövünk, hogy a cipzár – aminek elvileg oldalt kéne lennie – megint előrecsúszott...

vous - 2017.02.21.
Tuti divattrükk: így akadályozhatjátok meg, hogy a szoknya megcsavarodjon a derekatokon

Nektek is ismerős a helyzet, ugye? Nem véletlenül, hiszen ez egy újabb divatprobléma, amivel minden lány találkozott már: a szoknya titokzatos körbefordulása a derékon. Nem értjük, mikor és hogyan történik, de az biztos, hogy otthon, a tükör előtt még a helyén van a szoknya, viszont mire beérünk az irodába, már tuti, hogy elmozdul. Most viszont a PureWow megosztott egy tuti trükköt!

szoknya fazonok divat grafika

18 szoknyafazon, amit minden divatos nőnek ismernie kell

Már csak azért is, mert nem mindegy, melyiket viselitek. Az egyik kiemeli a hasat. A másik fazon a feneket és csípőt. Van, amelyik épp divatos, és van, amelyik soha nem megy ki a divatból. És igen, van az a bizonyos jolly joker. Nektek melyik a bevált fazon?

A teljes cikket IDE kattintva olvashatjátok el.

Mire van hozzá szükségetek?

Csupán egy biztostűre.

Mit kell vele tennetek?

Állítsátok be a szoknyátokat a megfelelő helyre, majd egy biztostű segítségével rögzítsétek a harisnyátokhoz vagy a fehérneműtökhöz a derekatoknál. És, tádámm, a szoknya többé nem mozdul el! Apró, egyszerű divattrükk, ami egyértelműnek tűnik, viszont sokunknak nem jut eszébe. 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek