Otthon

4 tuti shoppingtipp azoknak, akik imádják dekorálni az otthonukat

Egy számunkra „tökéletes” szett képes megváltoztatni a hangulatunkat is – ha csinosnak, szépnek érezzük magunkat, attól a kedvünk is jobb lesz. Ugyanez a helyzet az otthonunkkal is. Ha a lakásunk úgy van berendezve, ahogy nekünk tetszik, akkor sokkal jobb érzés otthon lenni. 

vous - 2017.02.21.
4 tuti shoppingtipp azoknak, akik imádják dekorálni az otthonukat

Pontosan ezért érdemes odafigyelni arra, hogy amikor shoppingolunk, akkor ne csak új ruhákat szerezzünk be, hanem új dekorelemeket is. Most mutatunk is nektek néhány shoppingtrükköt, melyek segítségével sokkal egyszerűbben vásárolhatjátok meg a legmenőbb lakásdekorokat!

#Tipp 1: Vásároljatok hétköznap!

Ha tehetitek, vásároljatok hétköznap, akkor is inkább reggel. Így nemcsak a tömeget kerülhetitek el, de elsőként csaphattok le a legújabb termékekre is, hiszen a legtöbb üzletben éjjel új áruval töltik fel a polcokat – írja a PureWow.

#Tipp 2: Keressetek rá hashtagekre az Instagramon!

Ha rákerestek különböző otthonnal és dekorációval kapcsolatos hashtagekre az Instán, akkor egyrészt inspirációt meríthettek, másrészt sok helyen feltüntetik, honnan szerezték be a képen látható dekorelemeket, így megtudhatjátok, melyik üzletben keressétek őket. Ilyen példul a #homegoodshappy a #homedecor, #inspirationhome vagy a #homedesign.

Objektum doboz

#Tipp 3: Ünnepek után vásároljatok!

Ez egy olyan tipp, amit nehéz betartani, de nagyon hasznos: vásároljátok meg az ünnepek után az ünnepi dekorációt! Tehát a karácsonyi díszeket ne az ünnepek előtt, hanem az ünnepek után szerezzétek be, így rengeteget spórolhattok, és már jó előre beszerzhetitek a díszeket. 

lakás, szoba, ház

Ezek a tökéletes falszínek a lakásban – a tudomány szerint

Ismerős az érzés, amikor hatalmas lelkesedéssel vágtok bele a lakás csinosításába, de elakadtok ott, hogy milyen színűek legyenek a szobák? Ha nektek is okozott már gondot a rengeteg árnyalat közül választani, akkor mi lenne, ha a tudományra hallgatnátok?

A teljes cikket ITT olvashatjátok el.

#Tipp 4: Legyetek kreatívak!

A tárgyakat nem csak és kizárólag arra lehet használni, amire eredetileg tervezték őket. Egy kaspó vagy egy bögre például tökéletes lehet arra is, hogy fésűket vagy sminkecseteket tartsunk benne. Legyetek kreatívak shoppingolás közben is!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek