Egyéb kategória

Máris menőbb, mint mi: ez a 4 éves kislány a Guccinál modellkedik

Ti mit csináltatok 4 éves korotokban? Babáztatok, próbáltatok nem kiszaladni a vonalból színezéskor, és szombat reggel meséket néztetek? Valószínűleg a legtöbben igen; nem úgy, mint Dylan, aki ennyi idősen már a Guccinál modellkedik.

vous - 2017.02.23.
Máris menőbb, mint mi: ez a 4 éves kislány a Guccinál modellkedik

Modellkedik a Guccinál, mellette pedig még iskolába is jár. Nem, nem egy 24 éves szupermodellről van szó, hanem egy mindössze négyéves kislányról, aki máris sokkal menőbb, mint mi voltunk ennyi idősen. Vagy bármikor. Ugyanis miközben Dylan osztálytársai az ABC-t tanulgatják, ő éppen egy fotósorozatra készül, ráadásul nem is akárhol. Bennem is rögtön megfogalmazódott egy kérdés: hogy lehet, hogy valaki négyévesen már iskolába jár? Na jó, csak vicceltem, persze az első kérdés az volt, hogy lehet valaki ennyi idősen modell? De haladjuk sorjában: itt 5 éves kortól kötelező a suli, így ez lehet az oka annak, hogy a szülők gyakran ki tudják venni Dylant az órákról, és a tanárok is elnézőek vele emiatt.

Objektum doboz

Objektum doboz

Dylan mindössze másfél éves volt, amikor elkezdett modellkedni, a Gucci egyik munkatársa pedig egy reklámban szúrta ki a kislányt. Ezek után felajánlották neki, hogy fizetik a repülőt oda-vissza Olaszországba egy menő fotósorozat miatt. Még a szülők sem tudják, pontosan milyen kampányban fog szerepelni a gyermekük, de nagyon büszkék rá.

Objektum doboz

„Dylan nagyon jól mozog a kamera előtt, és imádja felpróbálni a sok szép ruhát” – mondta az anyukája a DailyMailnek.

A kislány egyelőre még élvezi a dolgot, nem is kell sokáig a fotózásokon lennie, ráadásul mindenki nagyon kedves vele. A szülei viszont eldöntötték, hogy amint nemet mond egy utazásra vagy munkára, rögtön abba is hagyják a modellkedést, és biztosan nem kényszerítik semmire.

Objektum doboz

Objektum doboz

Egyébként a kislány egyszerűen csodaszép!

Ajánlott cikkek