Egyéb kategória

Menyasszonyi bakancslista: 4 csajos program, ahova el kell mennetek az esküvő előtt

Menyasszonynak lenni nagyon különleges időszak egy nő életében. Nemcsak a nagy napon, hanem attól a pillanattól fogva, hogy rákerül az ujjára az eljegyzési gyűrű. Onnantól kezdve ugyanis olyan programokon vehet részt, amiről talán már kislánykora óta álmodozik – esküvői ruhapróbák, sütikóstolás, a virágok kiválasztása. Azonban nem árt, ha a következő 4 extra programot is felveszitek a listátokra! 

vous - 2017.02.23.
Menyasszonyi bakancslista: 4 csajos program, ahova el kell mennetek az esküvő előtt

Az esküvőszervezés rengeteg „kötelező” programmal jár, de van néhány olyan csajos extra program, amit eddig talán nem terveztetek, pedig nagyon hasznosak és élvezetesek is – pláne, ha a koszorúslányaitokkal együtt látogattok el az eseményekre.

1. A menyasszonyok csodaországa: esküvői kiállítás

Az esküvői kiállítás az a hely, ahol úgy érezzük magunkat, mintha a szürke hétköznapokból egy másik világba csöppentünk volna, ahol minden édes, habos-babos és rózsaszín. A legutóbbi kiállításra ráadásul nem egyedül, hanem egy menyasszonnyal látogattam el, aki nagyon élvezte.

esküvői kiállítás

Mit szól egy menyasszony, ha esküvői kiállításra viszik? – most kiderül!

A kiállításon szebbnél szebb dekorációk között sétálgathattok, ínycsiklandó sütiket és tortákat kóstolhattok, de megnézhetitek a szezon legtrendibb esküvői ruháit és belehallgathattok a legnépszerűbb esküvői zenekarok dalaiba is. De tényleg minden édes, hercegnős és meseszép? Elvittünk magunkkal egy menyasszonyt, hogy vele együtt nézzük meg az idei felhozatalt.

A teljes cikket ITT olvashatjátok el!

2. Látogassatok el egy esküvőiruha-bemutatóra

Egy esküvőiruha-bemutató bárki számára érdekes lehet – hát még ha menyasszony vagy! Egyrészt tuti, hogy esküvői hangulatba kerültök tőle, másrészt pedig ki tudja, lehet, hogy megpillantjátok álmaitok ruháját a kifutón. Szuper csajos program!

VOUS-tipp: Ha tehetitek, látogassatok el a 2017-es Daalarna Fashion Show-ra!

3. Menyasszony-workshop – hogy megtaláljátok a tökéletes ruhát 

Körmendy-Szomoru Kata, menyasszonystylist rendszeresen rendez menyasszony-workshopokat, ahova sok szeretettel vár minden menyasszonyt. Hogy miben tud nektek tanácsot adni? Abban, milyen ruhát válasszatok a testalkatotokhoz, hogy találjátok meg a tökéletes cipőt, valamint a legújabb esküvőiruha-trendekről is beszámol nektek. Ha követitek a Facebook-oldalát, biztosan nem maradtok le a következő workshopról!

A legutóbbi vele készült cikkünket alább olvashatjátok:

menyasszony fátyol

A nagy fátyolkisokos

Ha magunk elé képzelünk egy menyasszonyt, akkor az általában hófehér, habos ruhát és persze gyönyörű fátylat visel. De honnan ered a fátyol hagyománya? Mióta viselik a menyasszonyok? Egyáltalán divat még 2017-ben, vagy már felváltották a hajékszerek, a tiarák és a virágkoszorúk? Kérdéseimmel egyenesen egy menyasszony-stylisthoz fordultam, aki mindent elárult fátyoltémában.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatjátok el!

4. Irány a Menyasszonyi Börze!

Idén márciusban negyedik alkalommal rendezik meg a Menyasszonyi Börzét, ahol szolgáltatók próbálnak segíteni a menyasszonyoknak, hogy eligazodjanak az esküvői folyamatok rengetegében. Mindemellett korábbi menyasszonyok árulják esküvőről megmaradt ruháikat, cipőiket, ékszereiket, dekorációs elemeiket vagy egyéb kiegészítőiket, így jó néhány termékhez olcsóbban hozzájuthattok.

Mikor? 2017. március 12., 10:00–17:00

Hol? A Dürer Rendezvényházban (Az eseményről részletesebben ITT olvashattok!)

Dekoráció: Natural Wedding Decor

Dekoráció: Natural Wedding Decor
Forrás:
Love Fern Weddings
Ajánlott cikkek