Egyéb kategória

Egy felmérés szerint ezek a világ legunalmasabb munkái

Elismerjük, hogy vannak olyan munkák, melyeket elvégezni nem leányálom, de tudjuk jól: valamit valamiért. Arra viszont még álmainkban sem mertünk gondolni, hogy a mi szakterületünk, a kommunikáció egyesek szerint egy a világ legunalmasabb állásai közül. 

vous - 2017.02.24.
Egy felmérés szerint ezek a világ legunalmasabb munkái

Még annak is lehetnek rosszabb napjai a munkahelyén, aki úgy gondolja, megtalálta álmai melóját. Nálunk a szerkesztőségben volt egy időszak, amikor mindig a hét közepén éreztük azt, valamilyen zavar van az erőben – haza akarunk menni és semmit tenni. A szerdát például gyakran sz_rdaként emlegettünk. Most az Independent egy olyan cikket közölt, melyben különböző munkakörben dolgozó embereket kérdeztek meg arról, milyennek, pontosabban unalmasnak találják-e az állásukat. Összesítették a válaszokat, és sorba rendezték az eredményeket. A következő lista rajzolódott ki, kezdve a legunalmasabbtól:

  1. Jogi munkák
  2. Projektmenedzser
  3. Támogatással foglalkozó pozíciók
  4. Pénzügyi kontroller
  5. Könyvelő
  6. Pénzügyi szolgáltatások és banki ügyintézés
  7. Mérnök
  8. Értékesítéshez köthető munka
  9. Marketing és kommunikáció
  10. Informatikus

Ezek után kíváncsiak vagytok arra, hogy akkor mik a nem unalmas munkák a megkérdezettek szerint? Olyanok kerültek ebbe a csoportba, mint az oktatási, az ügyvezető igazgatói pozíció vagy a kutatás-fejlesztéssel kapcsolatos teendők.

Győri Zsófia Munkahelyet váltani nem csak lehet, kell is – elmondom, mikor és hogyan

Itt a legjobban fizető és egyben legstresszmentesebb munkák listája

Eddig azt gondoltuk, a tökéletes munka csak a mesében létezik. Semmi stressz és álomfizetés… Úgy néz ki, ez a valóságban is megtörténhet.

A cikk itt folytatódik.

A ti munkátok beleesik az unalmasok csoportjába? Ha igen, egyetértetek?

Ajánlott cikkek