Egyéb kategória

Új trend a láthatáron: ezt tetováltatják a lányok mostanában az ARCUKRA

Ha egy lány az arcára tetováltat, az általában szemöldököt vagy szemhéjat jelent. Ezeken egyáltalán nem akadunk fenn, hiszen van, amelyik még jól is néz ki. Na de azt gondoltátok volna, hogy eljön az a nap, amikor az alábbi dolgot tetováltatják magukra a lányok?

vous - 2017.02.26.
Új trend a láthatáron: ezt tetováltatják a lányok mostanában az ARCUKRA

Újra és újra bebizonyosodik, hogy mindig azt szeretnénk, ami nekünk nincs. Legalábbis olyan értelemben, hogy a göndör lányok egyenes hajat akarnak, ők pedig fordítva; az alacsony lányok magasak akarnak lenni, a magasak pedig szívesen adnának néhány centit nekik ajándékba. És most úgy fest, hogy a vágyakozás legújabb tárgya a szeplő!

Pedig gyanítom, hogy sokan ki nem állhatják a sajátjaikat; én legalábbis sokáig így voltam vele. Télen általában észre sem veszik, hogy az orrom környékén kis szeplőcskék bújnak meg, de ha egyszer betévedek a szoliba, biztos, hogy semmi más nem barnul rajtam, csak ezek! A nyárról pedig ne is beszéljünk! Pedig ha belegondolunk, rengeteg híresség is szeplős, mégis jól néznek ki vele.

Objektum doboz

Szóval, úgy tűnik, egyre többen gondolják úgy, hogy a szeplő menő, mert rengetegen döntenek úgy, hogy magukra tetováltatják őket! Míg sokan alapozóval rejtegetik a pöttyöket, mások direkt magukra varratják; és bár ez nem annyira tartós, mint a sima tetkó, azért mégis látszik 1-3 éven keresztül.

Objektum doboz

Objektum doboz

Eleinte sokkal erősebbek a színek, de tudjátok, ez például a szemöldök festésénél is így van. Adni kell egy kis időt, hogy halványodjon az árnyalat, és utána egészen természetesnek látszik. Félreértés ne essék, mióta nem vagyok tini, úgy gondolom, hogy semmi baj nincs a szeplőkkel. Sőt, akár szexisek is tudnak lenni! De a tetkóverzió az én ízlésemnek már túl sok.

És ti hogy vagytok vele?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek