Egyéb kategória

Megházasodott a Gossip Girl egyik főszereplője – de miért éppen ezen a helyszínen?

A sorozat egyik legnagyobb sztárja tegnap, vagyis hétfőn hivatalosan is elkelt. Ami viszont kicsit talán furcsa lehet, hogy nem hatalmas lagzit csaptak, hanem szimplán a városházán házasodtak össze menyasszonyával.

vous - 2017.02.28.
Megházasodott a Gossip Girl egyik főszereplője – de miért éppen ezen a helyszínen?

Automatikusan azt gondolnánk, hogy ha egy híresség megházasodik, az biztosan hatalmas buli lesz. Tudjátok, sztárvendégekkel, valami álomszép kastély parkjában. Nos, úgy tűnik, van, akit ez a része mégsem hoz annyira lázba, ugyanis a Gossip Girl egyik főszereplője inkább úgy döntött, hogy elég, ha a városházán mondják ki az igent.

A sorozat Danje, Penn Badgley és Domino Kirke hétfőn tartották az esküvőt Brooklynban. A lány egyébként Lola Kirke testvére, akire talán még emlékeztek; ő az, aki sokszor a vörös szőnyegen is szőrös hónaljjal jelent meg, hogy felhívja a figyelmet a nők természetességére.

Objektum doboz

A páros ugyan nem osztott meg részleteket a nagy napról, de a barátok igen, így láthatjuk, hogy Domino egy visszafogott, csinos fehér ruhát választott, Penn pedig hozta a szokásos, elegáns formáját.

Objektum doboz

Nekünk egyetlen kérdésünk lenne: bár csak néhány fotó került fel a netre az esküvőről, ezeken sehol nem látjuk a sorozat többi színészét. Vajon ők is ott voltak, vagy ez egy nagyon szűk körben rendezett, családi lagzi volt?

Mindenesetre sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

Ajánlott cikkek