Egyéb kategória

3 ismert nő, aki megbánta a szilikonmelleket – elmondják, miért

A mellnagyobbítás felelős döntés, azonban ha mégis meggondolná valaki magát, ott a lehetőség előtte, hogy kiszedesse az implantátumokat. Több sztár vagy ismert nő is ezt az utat választotta, és megvált hatalmas kebleitől.

vous - 2022.01.17.
3 ismert nő, aki megbánta a szilikonmelleket – elmondják, miért

Pamela Anderson

A Baywatch sztárja nemcsak magasra vágott fürdőruhája miatt volt népszerű, hanem hatalmas, gömbölyű formáit is sokan megcsodálták – főleg persze a férfiak. Pamela azonban elmondta, hogy élete egyik legnagyobb hibájának tartja a szilikonokat, majd végül tavaly eldöntötte, kiszedeti 1999 óta viselt implantátumait.

Hosszú ideje meg akartam már csináltatni, és most nagyon boldog vagyok a döntésem miatt

– idézi szavait a People.

Objektum doboz

Victoria Beckham

Posh Spice-nak többféle méretet is beültettek, mígnem Harper születése évében végleg kiszedette a szilikonokat. 2014-ben úgy nyilatkozott, hogy már rá sem tud nézni az egykori melleire – mármint akkori fotóira. Úgy gondolja, kisebbségi komplexusa miatt döntött a nagyobb méret mellett anno, és ha most tehetné, óva intené akkori önmagát ettől az elhatározástól.

Objektum doboz

Kourtney Kardashian

A legidősebb Kardashian lány 22 évesen döntött úgy, hogy kés alá fekszik, és ezt a nyilvánosság előtt sem titkolta. Ahogyan azt sem, hogy ha tehetné, visszacsináltatná az egészet, mert sokkal jobban tetszett neki a régi önmaga, úgy érzi, a döntésébe belehajszolták.

Objektum doboz

szilikon mell implantátum

„A bimbó a helyén marad műtét után?” – Most mindent megválaszolunk a szilikonmellről

Léna teljesen átlagos magyar lány, akármelyikőtök, vagy akármelyikőtök szomszédja is lehetne. Csinos, huszonéves, párkapcsolatban él, évek óta dolgozik, közben pedig a harmadik diplomáját csinálja. Joggal kérdezhetnénk, mi hiányozhat az életéből?! Hosszú évek kínlódása, mérlegelése és persze gyűjtögetése után döntött úgy, hogy megcsináltatja a mellét. És most tényleg boldogabb, mint valaha.

A cikk itt folytatódik.

Ajánlott cikkek