Egyéb kategória

A friss Oscar-jelölt Dev Patel le sem tagadhatná, hogy becsajozott

Tudjátok, egy hollywoodi kapcsolat kétféle módon válhat hivatalossá: ha elkezdik követni egymást Instagramon, aztán közös fotókat posztolnak, vagy ha andalgás közben lekapják őket a paparazzók. Dev Patellel az utóbbi történt, így már le sem tagadhatná, hogy becsajozott.

vous - 2017.03.01.
A friss Oscar-jelölt Dev Patel le sem tagadhatná, hogy becsajozott

Ti még nem tudjátok rólam, de hatalmas Dev Patel-rajongó vagyok. Már a Skins című angol sorozat óta bírom őt, ahol még csak egy nyegle kis tini volt. Aztán jött az első komolyabb szerepe, a Gettómilliomos, ami rögtön 8 Oscart nyert, és itt ismerte meg akkori kedvesét, Freida Pintót is.

A Londonban született, de eredetileg indiai származású srác azóta átesett a „Neville Longbottom-effekten”, és elképesztően helyes pasi lett belőle. Idén ráadásul végre megkapta első Oscar-jelölését is az Oroszlán című filmért.

Objektum doboz

A Freidával való szakítása óta a rajongók és én is alig vártuk, hogy találjon magának valakit. Mindannyian megnyugodhatunk, Dev jó kezekben van, legújabb barátnője egy szupercuki ausztrál csaj, akit Tilda Cobham-Hervey-nek hívnak. A lesifotósok Los Angeles utcáin kapták őket lencsevégre, ahogy éppen nevetgéltek, fogták egymás kezét és ölelkeztek.

Objektum doboz

Tildáról egyelőre annyit tudni, hogy 22 éves, eddig leginkább ausztrál sorozatokban játszott, de a helyi sajtó szerint hamarosan az egész világ megismeri majd a nevét. Devvel első közös filmjük, a Hotel Mumbai forgatásán találkoztak. Ja, és a lényeg: szimpatikus lány benyomását kelti.

Objektum doboz

Szerintetek is újabb sztárpár született?

Ajánlott cikkek