Egyéb kategória

Ezért nem készít több szelfit rajongóival Emma Watson

Mivel Emma Watson jelenleg A szépség és a szörnyeteg című film sajtóútján van, rajongói izgatottabbak, mint valaha. Talán valóra válik az álmuk, és végre találkozhatnak a színésznővel, közös szelfit viszont valószínűleg nem készíthetnek majd vele. 

vous - 2017.03.01.
Ezért nem készít több szelfit rajongóival Emma Watson

Emma a Vanity Fairnek elmondta, hogy mostanában nem készít közös szelfiket a rajongóival. Mielőtt utálnátok érte, olvassátok el, mivel indokolja döntését:

„Számomra fontos különbség van aközött, hogy van-e magánéletünk, vagy nincs. Ha valaki készít egy fotót rólam és posztolja is azt, akkor két másodperc múlva bárki láthatja, hogy éppen hol vagyok. Látják, mi van rajtam, kivel vagyok. Én csupán nem szeretném megadni ezeket az adatokat bárkinek.”

emma watson fenntartható divat

Imádjuk Emma Watson új Insta-fiókját, ahova a legmenőbb szettjeit posztolja

Emma Watson nemrégiben új Instagram-fiókot indított, hogy dokumentálhassa A szépség és a szörnyeteg című filmjének sajtóútját. A rajongók azonban nem azt kapták, amire számítottak: kulisszatitkok helyett a színésznő ugyanis a fenntartható divatra összpontosít.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatjátok el!

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy Emma elhanyagolná a rajongóit, csupán a biztonsága érdekében hozta meg ezt a döntést. Azt mondja, autogramot bárkinek ad majd a későbbiekben is, illetve a rajongók összes kérdésére válaszolni fog. 

Itt fogok ülni és válaszolni minden egyes kérdésetekre, de közös fotót nem szeretnék. 

Ti megértitek a színésznőt? Vagy úgy gondoljátok, a rajongók megérdemelnének egy közös fotót?  

Objektum doboz

ITT pedig megnézhetitek, milyen gyönyörű volt Emma A szépség és a szörnyeteg londoni premierjén! 

Ajánlott cikkek