sarah

Ilyen valójában egy női test: ne higgyetek el mindent, amit az Instagramon láttok

Miután végigpörgettétek az Instát, ti is úgy érzitek, itt az ideje meglátogatni az edzőtermet és hogy azt a csokit nem kellett volna már megenni? Nos, először is soha ne mások miatt változtassatok magatokon, másodszor pedig görgessetek lejjebb, mert hozzátok szólok...

...illetve tolmácsolom Sarah Puhto fitneszblogger szavait. Sarah képeivel szeretné felhívni arra a figyelmet, hogy ne higgyünk el mindent, amit a közösségi oldalakon látunk. A lány leírja, hogy sokan azt gondolják róla, valójában olyan kockás a hasa, mint azokon a képeken, amelyeken feszít, és hogy másról sem szól az élete, mint az edzésről. 

Ám közel sem ez az igazság!

tornaszlanyok-elete2

Testképzavar, anorexia és zaklatás: a tornászlányok élete keményebb, mint hinnétek

Az élsport a spártai szabályok és az állandó teljesítménykényszer mellett arról is szól, hogy az ember teste állandó figyelem középpontjában áll: sportorvosok és edzők figyelik árgus szemekkel a kalóriabevitelt, a csontsűrűséget, a tápanyagszintet, az izomtömeget, a zsírréteget.

Rémisztő világ ez, ahol a lányoknak állandó küzdelmet kell folytatniuk azért, hogy kislányosan vékonyak és rugalmasak maradjanak.

Azt akarom üzenni a képeimmel, hogy ne stresszeljetek más emberek véleménye miatt, mert a nap végén az egyetlen vélemény, ami számít, csak a tiétek!

Sarah az első képen feszít, míg a fotó másik felén elengedi magát

Objektum doboz

Itt nem feszít

Objektum doboz

Ugye, ti is értitek, mit üzen a lány?

Objektum doboz

Sarah csak egy újabb jó példa arra, hogy fogadjátok el magatokat. Ha ez nem megy, akkor változtassatok, DE CSAKIS ÖNMAGATOKÉRT!