Egyéb kategória

Kacatmentes övezet! 6 egyszerű, mindennapos tipp, hogy az otthonotok tiszta, kényelmes és átlátható legyen

Amerre csak a szemetek lát az otthonotokban, mindenütt papírfecnik, hetek óta nem használt konyhai eszközök, régóta kiszáradt fűszernövény-cserepek, pizzásdobozok és gyerekjáték-halmok hevernek? Ne aggódjatok, nektek is lehet olyan otthonotok, mint amilyeneket a Pinteresten lehet látni, csak néhány apró szokást kell bevezetni hozzá.

vous - 2017.03.02.
Kacatmentes övezet! 6 egyszerű, mindennapos tipp, hogy az otthonotok tiszta, kényelmes és átlátható legyen

Mindannyian tudjuk, hogy egy tiszta, kacatmentes háztartásban könnyebb, stresszmentesebb és boldogabb életünk lehet. Valamiért mégis őrizgetjük a fölöslegessé vált tárgyainkat, halogatjuk a postai leveleink felbontását, reménykedünk benne, hogy a cserépben elszáradt bazsalikom újra kihajt egyszer. Ne hagyjátok magatokat, ne legyetek a cuccaitok rabja – tegyetek minden nap pár percet azért, hogy csak olyan tárgyakkal éljetek együtt, amiket szerettek ÉS rendszeresen használtok is.

Kattintsatok IDE a tippekért!

joy vous_11

JOY & VOUS

JOY.hu és a VOUS.hu stratégiai együttműködést kötöttek. Naponta olvashatjátok a JOY.hu szerkesztőinek, szerzőinek cikkeit nálunk, és fordítva: a VOUS szerkesztői és szerzői is vendégszerzősködnek a JOY.hu-n. Keressétek őket itt, kövessetek bennünket ott!

Ajánlott cikkek