Egyéb kategória

Éljen! Idén a kényelem és a stílus kéz a kézben járnak – ezek lesznek a tavaszi cipőtrendek

Még alig érkeztek meg a legújabb kollekciók a boltokba, de már most látható: szuper szezon vár ránk – már ami a trendeket illeti. Izgalmas fazonok, különleges kidolgozások, igazi kedvcsináló, energikus színek. Ráadásul nemcsak a ruhák, de a cipők is elrabolták a szívemet! Íme, 3 idei cipőtrend, amivel nem lehet betelni! 

vous - 2017.03.04.
Éljen! Idén a kényelem és a stílus kéz a kézben járnak – ezek lesznek a tavaszi cipőtrendek

Sneakerek

Soha nem volt talán még akkora slágere a sportcipőknek, mint az elmúlt pár évben, és szerencsére marad is így. Idén tavasszal tovább hódítanak a sneakerek és a tornacipők, mi pedig ennek külön örülünk. Hogy miért? Mert ma már szinte bármihez viselhetjük őket. Munkába, buliba, még akár esküvőre is! 

engel nóra tornacipő divat

Lehet, hogy van élet tornacipő nélkül, de köszönöm, nekem jó így!

„Bár sokan nem értenének ezzel egyet, azt gondolom, mára eljutottunk oda – ideje volt –, hogy egy nő nem csak tűsarkúban nő. Egy nő igenis lehet tornacipőben is nő a rohanó hétköznapokon, sőt, alkalomadtán akár egy esküvőn is.”

A teljes cikket ITT olvashatjátok tovább! 

Idén is jelen lesznek a klasszikus sportcipők, csakúgy, mint a tornacipők is. Február végén volt szerencsém a Converse horvátországi sajtótájékoztatóján megnézni, idén mire számíthatunk tornacipők terén, és jelentem: csak jóra! A legnépszerűbb tornacipőmárka idén ünnepli 110. születésnapját, ez alkalomból pedig egészen a kezdetekig nyúlnak vissza. Az idei szezonban újra előtérbe kerülnek a már-már retrónak nevezhető basic darabok, a Chuck Taylor All Star család legszebbjei. A fazon a régi, a talpbetét új: minden darabban ott a tavaly behozott Lunarlon talpbetét. Szuperkényelmes! Persze a basic fekete, fehér mellett igazi tavaszi színekből is válogathatunk. Farmeres, kinyúlt pólós szettekhez a legjobb, csakúgy, mint estére egy kis feketéhez

1. Converse, 2. Deichman, 3. Zara, 4. Mango, 5. Converse

1. Converse, 2. Deichman, 3. Zara, 4. Mango, 5. Converse
Forrás:
VOUS

Mokaszinek

Aki nőiesebb stílushoz keres tavaszi cipőt, idén lesz miből választania: az évek óta népszerű balerinák mellett idén egy mokaszin-mennyországba is belecsöppenhetünk. Lesz színes, hímzett, kövekkel díszített, bársony vagy hátrész nélküli fazon is – egyszóval minden, amit csak elbír egy mokaszin. Párosítsátok nőies, lágy ruhákhoz, ha nem akartok magas sarkúban feszengeni, de már unjátok a tornacipőt!

1. Mango, 2. H&M, 3. Stradivarius, 4. Zara, 5. Zara

1. Mango, 2. H&M, 3. Stradivarius, 4. Zara, 5. Zara
Forrás:
VOUS

Tavaszi csizmák

Az over-knee, azaz a térd fölé érő csizmák téli hódítása után tavasszal a rövid, szellős darabok jönnek divatba. Praktikus választás a hidegebb, akár esős napokra, ráadásul egyes darabok igazi ékszercipők is lehetnek! Az egyszerű fazonok mellett az idei kollekciók tele lesznek különleges sarkú csizmákkal is: válogathattok tömbsarkak, tűsarkak és törpesarkak közül is. Ha a sarok nem lenne elég, bőven lesznek csatos, díszes, szegecses modellek is.

Bátran viseljétek rohangálos napokon vagy akár egy nőiesebb, hímzett inggel munkanapokon, üzleti megbeszéléseken is. 

1. Mango, 2. Zara, 3. Zara, 4. H&M

1. Mango, 2. Zara, 3. Zara, 4. H&M
Forrás:
VOUS
3 tavaszi trend, amivel egy hétköznapi farmerben is szuperstílusosak lehettek Engel Nóra

3 tavaszi trend, amivel egy hétköznapi farmerben is szuperstílusosak lehettek

Az év színét már tudjuk, a januári leárazott darabok szerencsére szép lassan felszívódnak a boltokból. Hogy miért örülünk ennek ennyire? Mert ez azt jelenti, egy időre végre búcsút mondhatunk a szürkeségnek, a komor hangulatnak és a réteges öltözködésnek. Helyettük friss színek, izgalmas fazonok és szuper minták ékesíthetik a tavaszi gardróbunkat. Hogy mit érdemes idén mindenképp beszereznetek? Ide kattintva kiderül! 

Ajánlott cikkek