Egyéb kategória

Minimalista eljegyzési gyűrűk a visszafogott romantika jegyében

Eljegyzési gyűrűket van, hogy akkor is szeretünk nézegetni, ha még a láthatáron sincs a szőke herceg, de hát álmodozni mindenkinek szabad. Ha titeket nem vonzanak a hatalmas kövek, szeretitek az egyszerűséget, a letisztultságot, akkor látnotok kell ezeket a minimalista jegygyűrűket.

vous - 2017.03.04.
Minimalista eljegyzési gyűrűk a visszafogott romantika jegyében

A minimalizmus térhódítása az utóbbi időben igen jelentős, ám szerintem kevesen gondolnának erre a szóra egy esküvő kapcsán. Azonban igenis vannak olyan párok, akik sem népes tömegre, sem habos-babos ruhára, de még csak színes-szagos dekorációra sem vágynak, sőt, szembetűnő gyűrű nélkül is el tudják képzelni az életüket.

gyémánt gyűrű

Az eljegyzési gyűrűtök alakja beszédesebb, mint gondolnátok!

Lassan belépünk az esküvőszezonba, így ha idén tervezitek a lagzit, biztosan nagy már a sürgés-forgás. Most egy kicsit szusszanjatok, és lessétek meg, mit árul el rólatok az eljegyzési gyűrűtök formája!

A cikk itt folytatódik.

Mindezzel semmi probléma, nem kell, illetve nem is engedheti meg mindenki magának, hogy többkarátos gyémántgyűrű díszelegjen a bal kezén. Akik a visszafogott romantika szerelmesei, „beérik” egy szolidabb változattal is, és itt most ne egy vékony kis karikára gondoljatok. A kövekről, valamint a különleges formáról ez esetben sem kell lemondani, a következő képekkel mindezt be is bizonyítom!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek