Egyéb kategória

A tavasz legmenőbb frizurája: így készíthetitek el a kócos banánkontyot

Unjátok már az egyszerű kócos kontyot a fejetek tetején? Akkor mutatjuk, milyen kontyot készítsetek helyette tavasszal! 

vous - 2017.03.04.
A tavasz legmenőbb frizurája: így készíthetitek el a kócos banánkontyot

Az utóbbi időben az egyik legnépszerűbb frizura kétségtelenül a gyors, kócos konty volt, amit egy pillanat alatt a fejünk tetejére tudtunk varázsolni. Most azonban a PureWow szerint megérkezett a frizura felturbózott, tavaszi utódja: a kócos banánkonty. Nézzétek csak, milyen jól néz ki!

Objektum doboz

Hogyan készíthetitek el?

1. lépés: Ne frissen mosott hajból készítsétek! 

Az egyik legjobb ebben a frizurában az, mint a jól bevált kócos kontyban: tökéletes mentsvár, ha éppen nem frissen mosott a hajatok. Sőt kifejezetten akkor néz ki jól! 

2. lépés: Csavarás indul!

Válasszátok három részre a hajatokat! A középső részt fogjátok össze laza lófarokba.Ha ez megvan, a jobb oldali részt csavarjátok át a hajgumin, majd csavarjátok tovább a lófarkatokkal, végül pedig a bal részt is vonjátok be a csavarásba. 

3. lépés: Rögzítés

Most már csak annyi van hátra, hogy az elkészült kontyot rögzítsétek néhány hullámcsattal. (A hullámcsatok helyes használatáról bővebben ITT olvashattok.) Arra törekedjetek, hogy a konty alakja a lehető legjobban hasonlítson egy banánra. Ha ezzel megvagytok, akkor bátran húzzatok ki néhány szálat, hogy kócos hatást keltsetek. És már kész is vagytok!

haj vörös konty

Kontyos lányok! Ezeket a bakikat ne kövessétek el!

Ilyenkor nyáron a legegyszerűbb és legpraktikusabb hajviselet a konty. Azonban a konty adta lehetőségektől hajlamosak vagyunk elkényelmesedni és bizonyos hajrituálékat szépen lassan elhagyunk. Bár hatalmas divat a kócos konty, ezeket a hibákat ne kövessétek el!

A teljes cikket ITT olvashatjátok el.

Ajánlott cikkek