Egyéb kategória

Kinek a szeretete hiányzik? Vénusz retrográd a Kosban-Halakban

Ha egy bolygó visszafelé halad, múltbeli helyzetekkel, visszatérő érzésekkel találkozhatunk azért, hogy helyre tehessünk valamit, amit korábban nem tudtunk. Találkozhatunk régi szerelmekkel, illetve olyan helyzetekkel, amelyek forgatókönyve kísértetiesen ismétlődik. A horoszkópotok Vénusz által jelzett területére érdemes figyelni. Emellett pedig a férfi-női energiák újrarendeződése is történik, új kihívások elé állítva a kapcsolatokat.

vous - 2017.03.05.
Kinek a szeretete hiányzik? Vénusz retrográd a Kosban-Halakban

Ez az időszak érintettség esetén már felszínre hozhatott belső kételyeket, félelmeket, amelyek valaminek a hiányára utalnak, de a továbblépéshez szükség van türelemre. A Vénusz esetében ez lehet szexualitással, elköteleződéssel, odaadással és a szeretettel kapcsolatos, de ha tudjátok, melyik házatokat uralja, hol áll, könnyebb megtalálni a hiány forrását.

halak

A Halak jegy jellemzése: tényleg képes megtéveszteni a környezetét?

Sokan helytelenül mondják magukról, hogy „Hal” vagyok, holott az asztrológiai elnevezése helyesen Halak, többes számban. E jegyben több személyiség is lakozik. A Halak jegy az úgynevezett kettős jegyek közé tartozik (ilyen kettős jegy még az Ikrek és a Nyilas), amely ellentmondásokkal teli. Ennek mértéke attól függ, hogyan viszonyul a saját sebezhetőségéhez: elfogadja, áramlik-e vele, esetleg menekül előle, vagyis szemben úszik az árral.

Tudjatok meg még többet a Halak jegyről ITT!

Bármit is hozzon felszínre, ha a belső egyensúlyunk felborul, a választ magunkban kell megtalálnunk és tudatosítanunk. Ennek megtalálására a retrográd kiváló időszak lehet.

Ami nincs, azt keressük

Saját tapasztalataimból kiindulva elakadás esetén én onnan indulnék, hogy felteszem magamnak a kérdést, hogy

„kinek a szeretete hiányzik?” vagy „kiét nem kaptam meg, de szerettem volna?”.

Ez lehet egy régi szerelem, egy elutasítás fájdalma, de lehet, még messzebbre kell visszamennünk, édesanyánkig vagy édesapánkig. A radixban egy gyenge Vénusz esetében én legtöbbször ezt keresem.

Az cikk itt nem ért véget, a folytatását a blogomon olvashatjátok!

Ajánlott cikkek