Egyéb kategória

Március a sportcipők hónapja: a Nike Air Max idén ünnepli megjelenésének 30. évfordulóját

Ma már nem kell kellemetlenül éreznünk magunkat, ha egy elegáns ruhadarabhoz sportcipőt választunk, sőt, tulajdonképpen így a kényelem mellé egy trendi külsőt is kapunk. Ez ma már nem újdonság: 2017 márciusában a kényelem és divat együttállásának 30. évfordulóját ünnepeljük.

vous - 2017.03.05.
Március a sportcipők hónapja: a Nike Air Max idén ünnepli megjelenésének 30. évfordulóját

Ami soha sem megy ki a divatból, az a sportcipő, az athleisure divatirányzattal pedig kifejezetten sportolásra szánt surranók jelentek meg az utcán, a buszon, a metrón és a villamoson.

Futócipőben menni az irodába kifejezetten menő lett!

Sportcipőfanként ugrálok örömömben, mert a hétköznapokon tagadom a magas sarkút. Nem szeretek feszengeni, és ha nem kényelmes a cipő, esetleg feltöri a lábam, én leszek minden női sztereotípia megtestesítője. Szóval #teamsportcipő.

Egészen hihetetlen, de az egyik legkedveltebb és leginkább trendteremtő ikonikus darab, a Nike Air Max idén ünnepli megjelenésének 30. évfordulóját. Ebből az alkalomból új kollekciót dobnak piacra. A márciusban megjelenő cipők között több ikonikus és újragondolt darabot is találtok majd. 

2017. március 26.: Air Max Day, amely az Air Max 1 cipő 30. évfordulóját jelenti

– a cipőét, amely új szintre emelte az Air innovációját. Ennek megünnepléseként számos retró, újratervezett és innovatív modell fog megjelenni márciusban. Az Air cipőknek ez az új termékvonala, melynek a régóta várt Nike Air VaporMax is részét képezi…”

AIR MAX 90 ULTRA FLYKNIT

Forrás:
https://www.nike.com/hu/

 AIR MAX 1 – ANNIVERSARY

Forrás:
https://www.nike.com/hu/

AIR MAX 1 ULTRA 2.0 – 3.26

Forrás:
https://www.nike.com/hu/

WMNS AIR MAX JEWELL –MAX SHINE

A második csak nőknek szánt Air Max modell.

Forrás:
https://www.nike.com/hu/

NIKE AIR VAPORMAX – PLATINUM

Az újjászületett Air.

„Rugalmas Flyknit felsőrész helyezkedik el a radikálisan újragondolt Air párnázási rendszer fölött, így a Nike Air VaporMax ismét lángra lobbantja az Air forradalmát…”

Elérhető 2017. 03. 26. 9:00-tól  

Forrás:
https://www.nike.com/hu/

Air Max Day alkalmából megjelenő teljes kollekció

Forrás:
nike.com

Bővebb információt a kollekcióról ITT találtok!

Ajánlott cikkek