sofia-vergara-joe-manganiello

Úgy imádjuk! Ilyen különleges ajándékkal lepte meg feleségét Joe Manganiello

Elég csak egyetlen pillantást vetni Joe Manganiellóra és Sofía Vergarára, máris nyilvánvaló, mennyire szeretik egymást. A színészpasi pedig alaposan kitett magáért, ugyanis elképesztően romantikus ajándékkal lepte meg feleségét!

Tudjátok, vannak azok a sztárpárok, akiktől egyáltalán nem irigyeljük a boldogságot, de azért szívesen cserélnénk velük. Nálam ilyen Blake Lively és Ryan Reynolds, most pedig a listára felvehetjük Sofía Vergarát és férjét is. Mert bár azt eddig is tudtuk, hogy megőrülnek egymásért, Joe Magnaniello most olyan meglepivel készült első házassági évfordulójukra, hogy szinte ki is érdemelte vele a világ legromantikusabb férje díjat.

Objektum doboz

A színészpasi ugyanis elárulta, hogy már az igen kimondása után nekiállt dolgozni az évfordulós ajándékon, hogy tökéletesen zárja le az első közös évüket.

„Írtam neki egy könyvet az első évfordulónkra. Az van benne, hogyan találkoztunk, meg például az udvarlás időszaka, és kábé 40 oldal hosszú...” – mesélte a színész.

A sztárpasi egyébként elég gyakran áradozik Sofíáról és a szerelmükről, ez a különleges ajándék pedig csak még inkább bizonyítja, hogy Joe igazi romantikus alkat.

Objektum doboz

Imádjuk őket együtt!