Egyéb kategória

Itt a Trónok harca első minielőzetese, és már be is indultak a találgatások

Még mindig nem tudni, mikor érkezik a 7. évad legelső epizódja, de az, hogy az első teaser előzeteseket megosztotta az HBO, arra utal, hogy talán már nincs is olyan messze a premier!

vous - 2017.03.08.
Itt a Trónok harca első minielőzetese, és már be is indultak a találgatások

Talán már ti is hallottátok, de a Ser Davos karakterét megtestesítő színész, Liam Cunningham múltkor kifecsegte, szerinte nagyjából mikor nézhetjük meg a Trónok harca első részét. Ő akkor azt mondta, tavasz helyett július az esélyesebb, a 8. évad forgatása pedig majd szeptemberben kezdődik el.

Viszont az, hogy a 7. évad első minielőzetese már megjelent, arra utal, hogy talán hamarosan egy hosszabb trailert is megosztanak a készítők. A mostani teaserek igazából nem mondanak túl sokat, viszont a rajongóknak máris van néhány ötletük, mire utalhatnak a képkockák.

Objektum doboz

Az első teaserben azt a kardot láthatjátok, ami valyriai acélból készült, méghozzá Ned Stark egykori pengéjét felhasználva. Ez ugyebár Jamie Lannisteré lett, aki odaadta Brienne-nek. De vajon ki tartja a kezében? 

Objektum doboz

A második videóban Lena Headey-t láthatjuk, amint a sminkesek Cerseijé alakítják, a trónon ülve. Az már egyébként az előző évad végén nyilvánvaló volt, hogy Cersei átvette az irányítást.

Ezeket a képkockákat elnézve a rajongók azonnal spekulálni kezdtek, és már van is néhány elmélet arról, mi vár ránk a hetedik évadban. Jamie-ről köztudott, hogy királyölőként emlegetik; Aeryst azért szúrta le, mert ő az egész várost fel akarta égetni, amit aztán Cersei lényegében meg is tett. Szerintem Jamie tekintete mindent elárult:

Forrás:
Trónok harca

Erre tippelnek a rajongók:

Épp ezért sokan a két videót elnézve úgy vélik, a 7. évadban ezért Jamie meg fogja ölni Cerseit. Ugyanakkor van, aki szerint az előzetes Brienne halálára utal; hiszen nagyon ragaszkodik a kardhoz, és az, hogy valaki más fogja a kezében, akár erre is utalhat.

Még ha egyik elmélet se jön be, egy biztos: nagyon várjuk az új évadot!

Ajánlott cikkek