Egyéb kategória

A mágikus rózsa nem csak mese: itt a virág, ami HÁROM ÉVIG bírja hervadás nélkül

Milyen jó lenne, ha a nőnapi/Valentin-napi rózsacsokor nemcsak egy hétig bírná hervadás nélkül, hanem mondjuk éveken át! Ez nemcsak légből kapott ötlet, hanem most már a valóság, egy cég ugyanis elkészítette a Szépség és a szörnyeteg ihlette varázsvirágot, ami nem hervad el napok alatt.

vous - 2017.03.10.
A mágikus rózsa nem csak mese: itt a virág, ami HÁROM ÉVIG bírja hervadás nélkül

Nőnapon szinte minden második lány virággal a kezében sétált haza, és bár még csak két nap telt el azóta, valószínűleg ezek máris hervadásnak indultak. Persze akad néhány klassz trükk, amivel megnövelhetitek az élettartamot, de legjobb esetben egy-két hét, és a piros szirmok barnává változnak. Ez alól kivétel a Forever Rose, egy brit cég, akik a virágot éveken át életben tartják.

Ők eleinte a brit királyi családnak árultak virágokat, aztán annyira népszerűek lettek, hogy újabb vállalkozásba kezdtek. Elkészítették azokat a rózsákat, amelyek akár éveken át ugyanolyan ragyogóak maradnak, mint a legelső napon.

Objektum doboz

A virágok tökéletesen bírják ennyi ideig víz és napfény nélkül, sőt, állítólag ha az üvegbúrában hagyjátok őket, akár ÖRÖKKÉ virágozni fognak.

Objektum doboz

Persze az ára ennek elég borsos, ugyanis egyetlen rózsaszál a búrában 200 dollár (majdnem 59.000 Ft), de az ára akár 4000 dollárra (több mint 1 millió Ft) is felmehet.

Objektum doboz

Objektum doboz

Annyira csodálatosak!

Ajánlott cikkek