Egyéb kategória

Furcsa dolgok, amiket minden lány csinál a szobájában – csak nem valljuk be

Mindenkinek vannak kis titkai, és persze jobban elengedjük magunkat, ha teljesen egyedül vagyunk otthon, a mi kis szobánkban. Épp ezért szinte biztos, hogy az alábbi dolgokat ti is szoktátok olykor csinálni!

vous - 2017.03.11.
Furcsa dolgok, amiket minden lány csinál a szobájában – csak nem valljuk be

1. Megesik, hogy a szobátokban reggeliztek, aztán ott vacsiztok, beviszitek a bögrét, és egyszer csak azon kapjátok magatokat, hogy a fél étkészlet hiányzik a konyhából.

Objektum doboz

2. Ott vannak azok a ruhák, amelyek nem elég tiszták ahhoz, hogy a szekrénybe menjenek, de nem elég piszkosak ahhoz, hogy a szennyesbe dobjátok. Na ezek tárolására van a szobátokban a SZÉK.

Objektum doboz

3. Zuhanyozás után véletlenül ott felejtitek az ágyon a vizes törölközőt, aztán elsiettek melóba anélkül, hogy felakasztanátok – így aztán amikor hazaértek, egy hatalmas nedves paca vár az ágyatokon.

Objektum doboz

4. Amikor buli után elfelejtitek lemosni a sminket, és összekenitek vele az ágyneműt – de túl lusták vagytok ahhoz, hogy másnap rögtön lecseréljétek.

Objektum doboz

5. Amikor nincs kedvetek felkelni az ágyból, ezért megpróbáljátok beledobni az összegyűrt papírt a kukába – ami mellé megy, ti meg csak vállat vontok, hogy majd összeszeditek. Néha napokkal később.

Objektum doboz

6. Bekapcsoljátok a legpörgősebb zenét, és úgy táncoltok, ahogy egyébként sosem mernétek mások előtt. A legjobb, ha mellé énekeltek is, és a fésűt használjátok mikrofonnak.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek