Egyéb kategória

Ti viselnétek? – A legvagányabb szettek Párizs utcáiról

A divat manapság nem a tervezőasztalon, hanem az utcán születik. Több divattervező is bevallotta, hogy a street style szettekből is inspirálódik. A párizsi divathét alatt elég vagány dolgokat láthattunk a francia főváros utcáin, nem tudjuk, mi ebben a formában fel mernénk-e venni, de elég jó ötleteket lestünk el.

vous - 2017.03.11.
Ti viselnétek? – A legvagányabb szettek Párizs utcáiról

Mi imádunk street style fotókat nézegetni, mert arra ösztönöz minket, hogy merjünk színesebben, kretívabban és bevállalósabban öltözni. Ezek a nők nem mentek a szomszédba önbizalomért, és egy kicsit talán nekünk is átadnak ebből.

Ezeket a tippeket lestük el Párizs utcáiról

Mintha egy fiatal Catherine Deneuve-öt látnánk. Kis tupír, kis maszkulin stílus és egy nagy adag szexepil.

Objektum doboz

Egy tetőtől talpig aranyfényű ruhában nehéz lenne eltéveszteni titeket, de néhány aranysárga ruhadarab vagy kiegészítő azonnal vidámságot csempész a szettetekbe.

Objektum doboz

Az „indulj el otthonról pizsiben” stílus a mai napig tartja magát. Nóri is kipróbálta, és elmesélte az élményeit.

Objektum doboz

A bohém stílus és a '70-es évek hangulata most is hódít. Különleges ujjmegoldású felsőket szinte mindenhol találni.

Objektum doboz

Hosszú szoknya, bőrcsizma és szőrmekabát, mindez barnában? Elég ódivatúnak hangzik, mégsem feltétlenül az, csak figyeljetek az arányokra.

Objektum doboz

Kinek jutna eszébe flitteres overallt felvenni pufidzsekivel? Anna Dello Russótól nehéz lenne bármit is ellesni, de egyszerűen nem hagyhattuk ki.

Objektum doboz

Ti bevállalnátok valamelyik szettet?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
Otthon
Hogyan és mivel fixáljuk a népszerű napvitorlákat?
vous - 2024.04.23.
A légies és tetszetős napvitorlák nagy népszerűségnek örvendenek mind a lakóházak, mind az éttermek, kávézók teraszainak árnyékolására, ugyanis nagy és akár szabálytalan alakú területek tökéletes napvédelmét biztosítják.