Egyéb kategória

A születési sorrend a szerelmi életeteket is befolyásolja, ráadásul nem is akárhogy!

Tudósok is elismerik, hogy a születési sorrend sokkal nagyobb szerepet játszik a személyiségünkben, mint azt régen hittük volna. De azt tudtátok, hogy még a szerelmi életetekre is kihatással van?

vous - 2017.03.11.
A születési sorrend a szerelmi életeteket is befolyásolja, ráadásul nem is akárhogy!

Elég megemlítenetek, hányadikként születtetek a családban, és a szakértők máris egy tucat dolgot meg tudnak mondani a személyiségetekről. Hogy mennyire vagytok karrieristák, tudtok-e alkalmazkodni másokhoz, és mekkora a szabadságigényetek. Most pedig már a szerelmi életeteket is simán megtippelik, hiszen a sorrend erre is kihatással van!

Az elsőszülött

A legidősebb gyerekek általában intelligensek és nagy céljaik vannak, nem érik be kevéssel. Ha szerelmesek lesznek, ezek a tulajdonságok csak jót tesznek a kapcsolatuknak; összeszedettek és figyelmesek, ugyanakkor nagyon kritikusak önmagukkal. Ami problémás lehet, hogy szeretik kézben tartani az irányítást.

ugras-esernyo-sarga

Vicces jelek, hogy lélekben még mindig gyerekek vagytok

„Te örök gyerek maradsz” – mondogatják a barátaim, amikor izgatottan mesélem nekik, hogy megyek víziparkba csúszdázni, vagy amikor arra próbálom őket rávenni, hogy szervezzünk valami játékos programot. Rajtam kívül pedig még tutira rengeteg gyermeklelkű ember rohangál a világban, akik imádnak hintázni, vagy vidámparkban bohóckodni; ha ezek a jelek rátok is stimmelnek, ti is azok vagytok!

A cikket IDE kattintva olvashatjátok el.

A középső gyerek

Személyiségükből fakad, hogy szeretik a nyugalmat és a békét, ráadásul nagyon ügyesen alkalmazkodnak egy párkapcsolatban. Emiatt könnyen kommunikálnak a párjukkal, és kevesebb veszekedésre kerül sor köztük – írja a Her.

A legkisebb gyerek

Jellegzetes, hogy a legfiatalabbak bolondosak és spontának, aminek köszönhetően a szerelmi életükben is megmarad némi játékosság. Viszont épp emiatt annyira nem jó párosítás, ha egy elsőszülöttel jönnek össze, hiszen a lazaságuk miatt a nagy odafigyelést nehezen viselik el.

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek