Egyéb kategória

Álom luxuskivitelben, Grease – ikonikus filmes szobák, ahol ti is szívesen álomra hajtanátok a fejeteket

Tinikoromban a sorozatokat nézve gyakran felsóhajtottam. Evett a sárga irigység a főhős életkörülményei miatt. Kicsiny világomnak amúgy is az volt akkoriban – néhanapján – a legégetőbb probléma, milyen lehetne a saját szobám, ha azt én tervezném meg.

vous - 2017.03.12.
Álom luxuskivitelben, Grease – ikonikus filmes szobák, ahol ti is szívesen álomra hajtanátok a fejeteket

Természetesen sokat nem kellett gondolkodnom, mert az akkori sorozatok, filmek készen elém tették az álomszobát, szóval nekem már csak annyi volt a dolgom, hogy erősen koncentráljak arra, hogy odahoppanáljak, vagy a szoba hoppanáljon énkörém. Ez nyilván nem történt meg, de sebaj, azért túléltem, nem okozott olyan nagy törést az életemben. Mindenesetre most egy nosztalgiakörútra hívlak benneteket, mert biztos vagyok benne, hogy ti is szívesen elfogadtátok volna valamelyik szobát.

Álom luxuskivitelben 

Azon túl, hogy elájultam Audrey bájától, nagyon menőnek találtam a szobáját. Imádtam a szemfedőjét, a vasrácsos ágyát, a macskáját, a kádból lett kanapéját. És az a tükrös pipereasztal! Őrület!

Objektum doboz

Funny Girl

A feltörekvő, tehetséges színésznő karakterét eljátszó Barbra Streisand igazi mázlista volt, hogy letehette a popóját arra a vörös szófára, amit én csak a képernyőn keresztül simogathattam meg. Ami pedig a lakosztályt illeti: vörös és bársony mindenhol, barokkos bútorokkal. Hát nem erről álmodozik egy fiatal lány? 

Objektum doboz

Grease 

Mivel klasszikus jókislány voltam, jól megértettem a saját elvei és vágyai között vergődő Sandyt. Nem volt hát kérdés, hogy szerettem volna én is abban a habos-babos szobában elveszíteni a jókislányságomat és a józan eszemet, amit áthatott a cigifüst és a rosszkislányság szaga. 

Objektum doboz

Amélie vörös szobája

Ha láttátok már a vagány, szürreális sminkemet, amit Detti aranykezei varázsoltak az arcomra, biztosan rájöttetek már, hogy imádom a furcsa és szürreális dolgokat. Emiatt pedig Amélie vörös, rejtélyes szobája is rögtön belopta magát a szívembe, pont úgy, ahogyan én is belopóznék amellé a kék lámpa mellé, az asztal mögé. Ebben a szobában bármi megtörténhetne.

Forrás:
youtube

+ 1. Dawson és a haverok

Cseppet sem lányos szoba Dawson szobája, ám annál jobban odavoltam érte – csak Dawson nélkül. Mivel egy fiús énem is van, egészen pici, ezért nagyon tetszett az ötlet, hogy legyen egy szobám, ahová felmásznak hozzám egy létrán, és egy csillagvizsgáló távcsőnek sem mondtam volna nemet.

Objektum doboz

Ti melyik filmes szobáról álmodoztatok?

Ajánlott cikkek