Egyéb kategória

Randizzatok okosan! Ezekkel az programokkal feldobhatjátok az unalmas hétköznapokat

Ha első randira készültök, akkor rögtön plusz ponttal indulhattok a kiszemeltnél, ha valami ütős randiprogramot dobtok be ötletnek. Ha pedig tartós párkapcsolatban éltek, akkor a szokásos romantikus vacsit vagy hétvégi andalgást lecserélhetitek valami izgalmasabbra. Így tovább életben tarthatjátok a lángot. Nekünk ezek a kedvenc randiprogramjaink.

vous - 2017.03.13.
Randizzatok okosan! Ezekkel az programokkal feldobhatjátok az unalmas hétköznapokat

Csempésszetek egy kis izgalmat a kapcsolatotokba. Rengeteg olyan program van, ami nagyon romantikus és emlékezetes lehet, és nem kerül többe, mint egy mozi vagy egy borozgatás.

Randizzatok ti is minél többet!

1. Menjetek el együtt a piacra

Nem egy tipikus randi, az biztos, de pont ezért szeretjük. Első randinak is jópofa ötlet: nincs az a nyomás, hogy este együtt kell-e hazamenni, vagy sem. Akár egy órát is elnézelődhettek a piacon, megvehetitek az ebéd hozzávalóit, amit aztán együtt el is készíthettek.

Objektum doboz

2. Összeszokott pároknak: készítsétek el a saját térképeteket a városról

Ott a helyszín, ahol találkoztatok, ahol megtörtént az első csók, és biztos van egy törzshely, ahova szívesen jártok együtt. Készítsétek el a saját térképeteket, aztán járjátok is végig és nosztalgiázzatok.

Objektum doboz

3. Menjetek el páros masszázsra

Ez lesz életetek legmegnyugtatóbb randija. Lazuljatok együtt egy masszázson, de ha még ennél is tovább mennétek, járjatok együtt masszőrtanfolyamra. Így a megtanult technikákat ki is próbálhatjátok egymáson.

Objektum doboz

4. Menjetek el táncórára

Ez nemcsak buli, de nagyon hasznos is. Soha többé nem fogtok feszengeni, ha esküvőn, bármilyen hivatalos eseményen, vagy éppen a saját lagzitokon kell majd emberek előtt táncolnotok.

Objektum doboz

5. Legyetek amatőr fotósok

Vegyétek nyakatokba a várost, vagy menjetek el kirándulni a természetbe, és örökítsetek meg minden érdekes részletet, ami megragadja a képzeleteteket. Lehet fotózni profi kamerával vagy mobillal is, a lényeg, hogy fedezzétek fel együtt a világot. Ezek a képek aztán örök emlékül fognak szolgálni.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek