Világ

Három dolog, amit soha ne rendeljetek az Aliexpressről és az eBayről!

Nincs különösebb hobbim, nem kötök, nem olvasok regényeket, nem gyűjtök bélyeget, én online vásárolok. Nem szeretek plázázni, az ottani boltokban gyakran csak korzózom, nem találok semmit, nem tetszik semmi, ellenben az interneten. Nem tudom nektek megmagyarázni, de az online holmi más, az különleges. 

vous - 2017.03.13.
Három dolog, amit soha ne rendeljetek az Aliexpressről és az eBayről!

Talán onnan az elborult szenvedély, hogy szinte soha nem csalódtam. Természetesen volt már, hogy nem passzolt méretben a megrendelt ruha, de akkor anya vagy a barátnőim nagyon boldogok voltak. Nemcsak a hazai webshopok törzsvásárlója vagyok, nem vetem meg az eBay vagy az Aliexpress portékáit sem, persze tudni kell, mit érdemes a Jangce- és a Sárga-folyó környékéről rendelni. 

Van, amit sosem rendelnék a már említett webshopokból. 

Smink + minden más szépségtermék, ami érintkezik a bőrrel

Szerencsére már nem kell a tengerentúlra mennünk nagyon jó minőségű szépségcuccokért, olyanokért, amelyek tényleg minőségiek, mégsem luxus az áruk. Ne kockáztassatok, a bőrötök egészsége a tét. Ezzel ellentétben sminkecsetet már rendeltem ezekről az oldalakról, és nekem nagyon jó tapasztalataim vannak. 

vásárlás

A kényelem mellett megvan, miért éri meg online vásárolni

Mi, nők szeretünk vásárolni, azt hiszem, ezt nyugodtan kijelenthetjük. Vásárolni azonban nemcsak boltban lehet, ma már egyre gyakrabban választjuk helyette az online rendelést. Időt, energiát spórolhatunk meg, földrajzi kötöttségek nélkül vásárolhatunk, akár éjjel is. Ez szuper, de mire kell figyelnünk, milyen jogaink vannak, mit tehetünk, és mit nem, online vásárlás esetén? 

A teljes cikket ITT olvashatjátok el.

Elektronikai eszközök

Szerintem ezt nem kell magyarázni.

Fehérnemű 

Megint visszatérnék a bőrünk védelméhez. Az intim testrészeink megérdemlik, hogy jó minőségű anyagok simogassák őket napközben, és van, aki higiéniai okokból sem választja ezt a megoldást. Nekem is voltak már próbálkozásaim ilyen téren, sajnos csalódnom kellett mindig. A műszál és a silány minőség a fehérneműknél rendre visszaköszönt.

+ 1. Menyasszonyi ruha

Bár több ismerősöm is sikerrel járt, amikor az Aliexpressről vagy az eBayről rendelt menyasszonyi ruhát, én mégis óva intenélek titeket ettől, sosem lehet tudni alapon. Ha viszont tényleg potom összegért árulják a ruhát, és a képek valamint a leírás is meggyőzött titeket, akkor talán egy próbát megér, még az is lehet, hogy bejön.

Nektek mi a véleményetek?