designbyeme_1200

Imádjuk! A „csillogó univerzum” kel életre a magyar márka legújabb kollekciójában

Csillogás, vad minták, kidomborodó felületek, mindez könnyed és csajos sziluettekkel keverve? Minket megvett az egyik legizgalmasabb hazai márka, az ÉMÉ 2017. tavasz–nyári kollekciója. Ha meglátjátok a ruhákat, meg fogjátok érteni, miért.

A magyar divat palettáját 2013 óta színesíti az ÉMÉ márka, amit Varga Zsófi és Pákozdi Alexandra hoztak létre. Egy vagány nagyvárosi nőt álmodtak meg maguknak, akit Émének hívnak. Émé egyszerre bevállalós és romantikus, bátor, de gyengéd. Ezt a kontrasztot próbálják a lányok megmutatni a ruháikban és kiegészítőikben is. A pasztellszíneket és nőies, ugyanakkor kényelmes fazonokat karakteres mintákkal és anyagokkal kombinálják.

Forrás:
designbyeme.com

Ezt a koncepciót vitték tovább a legújabb, tavasz–nyári kollekciójukban is, ami a Glittering Universe fantázianevet kapta. Egy kortárs művész, Laura Soto alkotásai inspirálták őket, aki többdimenziós festményeket és deformált szobrokat készít kontrasztos alapanyagok felhasználásával.

Kollekciónk szabásvonalai is a művésznő megismételhetetlen formavilágát idézik, valamint a különböző anyagfelületeinket és azok kombinációit is alkotásai ihlették. Saját mintát hoztunk létre, mely a víz, színek, különböző csillogó felületek rétegződésével alakult ki.

Objektum doboz

Meg is mutatjuk nektek a kedvenc darabjainkat

Forrás:
designbyeme.com
Forrás:
designbyeme.com