Egyéb kategória

„Egy teljes katasztrófa vagy!” – Bemutatkoztak A Nagy Duett minden eddiginél érdekesebb párosai

A sztárpárok összeálltak, mi meg most jól megmutatjuk nektek őket, és kulisszatitkokkal is szolgálunk. A Nagy Duett 2017-es évadjának sajtótájékoztatóján jártunk.

vous - 2017.03.16.
„Egy teljes katasztrófa vagy!” – Bemutatkoztak A Nagy Duett minden eddiginél érdekesebb párosai

Oláh Gergő és Zimány Linda

Bár Lindától sem áll távol az éneklés, ugyanis zeneiskolában tanult, nagyon bízik Gergőben, hogy majd kisegíti. Kíváncsian várjuk a produkciójukat.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Völgyesi Gabi és Sági Szilárd

A csinos énekesnő nagyon izgul, és pont ezt szeretné levetkőzni, elárulta, hogy szerinte rendkívül ügyesek lesznek párjával, Szilárddal. Biztosak vagyunk benne, hogy megfőznek majd mindenkit. 

Forrás:
Kerepeczki Anna

Janicsák Veca és Simon Kornél

Veca legnagyobb félelme a tánc és a mozgás, ennek ellenére nagyon lelkiismeretesen készülnek, párját, Simon Kornélt még az énekórára is elkísérte. Veca megjegyezte, hogy azért nagyon igyekszik, hogy legalább annyira legyen diszkópatkányos a mozgása, mint az előző szériából Pachmann Péternek. Simon Kornél pedig lazaságával hozza majd a figurákat, nem lesz itt gond, főleg, mert igencsak megvan a kémia közöttük.

Nagyon beteg dologgal készülünk!

Forrás:
Kerepeczki Anna

Fábián Juli és Győrfi Pál

Sajnos Fábián Juli betegség miatt nem tudtott részt venni a sajtótájékoztatón, Győrfi Pál viszont végre nem nagy terpeszben nyilatkozott. Szokásos kedvességgel és lazasággal mesélt arról, hogy szerinte a zenének gyógyító ereje van, és megígérte, hogy mindent megtesz a nézők fülének épségéért.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Vastag Csaba és Ábrahám Edit

Amikor megjelent Ábrahám Edit a színpadon, mindenki szava elállt. A színésznő úgy ragyogott, hogy szóhoz sem jutottunk, rendkívül csinos volt. A páros taktikája leginkább az ismeretség, hogy kellően összecsiszolódjanak, azon vannak, hogy meglegyen az összhang. Titkos fegyverük pedig a kegyetlenég és a maximalizmus. Wow!

Forrás:
Kerepeczki Anna

Emilio és Ábel Anita

Emilio bevallotta, hogy régen halálosan szerelmes volt Ábel Anitába. Úgy tűnik, ez a „szerelem” végre beteljesülhet, mivel Ábel Anita pedig hatalmas rajongója Emiliónak. Sikerre van ítélve ez a páros.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Peller Károly és Stohl Luca

A párosnál sem a mozgás, sem az ének nem lehet akadály. Luca nagyon örül, hogy végre kipróbálhatja magát másfajta színpadon is, ám szerintük egy kis előnnyel is jár, hogy mindketten színpadhoz szoktak.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Tolvai Reni és Danny Blue

Reni ezúttal nem dekoltázsával és gyönyörű hangjával vonta magára a figyelmet, egy nagyon dekoratív ruhában jelent meg az eseményen. Párja, Danny Blue természetesen látja előre sikerüket, Reni szerint ehhez szorgalma is hozzájárul majd.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Csipa és Mádai Vivien

Lendület, izgalom és a győzni akarás hajta előre Csipa és Mádai Vivien párosát. 

Egy teljes katasztrófa vagy!

– konferálta fel Pachmann Péter Mádai Vivient, aki nemcsak az énekkel, de a mozgással is hadilábon áll. Kíváncsian várjuk!

Forrás:
Kerepeczki Anna

Jolly és Hódi Pamela

Jolly új séróval készül a versenyre, Pamela pedig nem tud énekelni, de nagyon szeret, leginkább a kocsiban gyakorol. Pamelának nagy segítsége lehet Berki Krisztián, aki A Nagy Duett előző szériájában szerepelt, így biztosan ellátja pár jótanáccsal kedvesét. Jolly szerint óriási sikerük lesz. Szerintünk is.

Forrás:
Kerepeczki Anna

Judy és Erdei Zsolt

Az már most kiderült, hogy Judy és Zsolt a mezőny leghumorosabb párosa. Erdei Zsolt saját elmondása szerint nagy meglepetéseket tartogat az élő műsorokra, már csak azért is, mert nagyon bevállalós. Az biztos, hogy ők az a páros, akik nem titkolják céljukat:

győzni akarnak!

Forrás:
Kerepeczki Anna

Vincze Lilla és Apáti Bence

Vincze Lillának elégtétel, hogy párja Apáti Bence balettművész, ugyanis az énekesnőnek nagy vágya volt, hogy balett-táncos legyen, azonban nem vették fel a főiskolára. Sebaj, Bence elárulta, hogy Lillának nagyon jó mozgása van, így könnyű dolguk lesz. Érdekesség, hogy Bence pedig pont énekesnek készült, ám elmondása szerint nagy örömmel kívántak neki sok sikert a tanárai, amikor inkább a táncot választotta.

Én inkább a dekoratív külsőmmel hódítok

– mondja. Ez a páros eddig a legtitokzatosabb, ugyanis semmit sem árultak el taktikájukról. 

Forrás:
Kerepeczki Anna

A Nagy Duett 2017-es mezőnye 

Forrás:
Kerepeczki Anna

A Nagy Duett új évadát április 2-ától láthatjátok a TV2 műsorán!

Ajánlott cikkek