Egyéb kategória

Imádjuk vagy utáljuk? A legcukibb és a legfurcsább unikornisos dolgok, amikkel az utóbbi időben találkozhattunk

Habár a videók terén továbbra is stabilan uralják az internetet a macskák, bejött a képbe egy nem várt lény, ami körül szintén csillapíthatatlan az őrület: az unikornis. Ma már szinte bármit és bárhogy el lehet adni egy szivárványszínű, vattacukorfelhőben tündöklő egyszarvúval. Ismétlem, bármit! Jöjjenek is az utóbbi idők legjobb, legfurcsább és legbizarrabb, unikornissal hype-olt dolgai.

vous - 2017.03.16.
Imádjuk vagy utáljuk? A legcukibb és a legfurcsább unikornisos dolgok, amikkel az utóbbi időben találkozhattunk

Unikornismamusz

A legtöbben egyetértünk abban, hogy a kényelmes, otthon töltött órákhoz elengedhetetlen kellék egy mamusz. Legjobb esetben cuki mamusz. Ha pedig cuki mamuszt keresünk, akkor az unikornisos verzióval valószínűleg nehéz versenybe szállni. Színes, puha, és még világít is. Kell ennél több? Nézzétek meg itt, és már kerülhet is fel a szülinapi wishlistre! 

Unikornis-tusvonal

Az unikornisok nemcsak a tervezőket, de a szépségipart is megfertőzték. Az egyszarvúőrületnek hála néhány sminkes kicsit továbbgondolta a már megszokott cicaszemeket. És kitaláljátok, mi lett belőle? Igen, egy unikornissmink! Mit is mondhatnánk rá? Legyen elég annyi, hogy nagyon színes. Ha szeretnétek ellesni a lépéseit, kattintsatok ide!

Unikornisos sminktermékek

Ha még nincs unikornisundorotok, és kész a tusvonalatok, nincs más hátra, mint unikornisszarv alakú sminkecsetekkel lealapozni magatokat és egy unikornisrúzzsal befejezni a sminketeket. Igen, az egyszarvú ilyen szinten férkőzött be a sminkesdobozba. Teljes az őrület. Az ecseteket itt, a rúzsokat pedig itt nézhetitek meg.

unikornis

„Celebállatnak születni inkább átok, mint áldás” – Nyílt levél egy unikornis tollából

„Mert ilyenkor jönnek, simogatnak, ujjonganak, és ezt utálom a legjobban. Két dolgot ugyanis elfelejtenek kiírni mellém a pólóra a rózsaszín nyál mellé: szeretek egyedül lenni, és allergiás vagyok az emberekre.”

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok el.

Unikorniskörmök

Mi az, amit a sminkhez hasonlóan rengeteg nő imád? Hát persze hogy a körmök! Ez a varázslatos teremtmény a sminkesek után a manikűrösöket fertőzte meg, így egy időre el is lepték az Instagramot a furcsábbnál furcsább unikornisszarv-manikűrök. Ha lemaradtatok róla, itt megnézhetitek, milyen is ez pontosan! Megsúgom: pont olyan ronda bizarr, mint amilyennek hangzik.

Forrás:
Instagram, Az én tortám

Unikornistorta

Tavaly ősszel mást sem láthattunk az Instagram-hírfolyamban, mint unikornistortákat. Volt, akinek szépre sikeredett, de akadt olyan is, amin a dolgok kicsit félrementek. Stégner-Kunos Nikolett, Az én Tortám tervezője sem maradt ki a tortalázból: megalkotta saját unikornisos verzióját, amit tényleg csak imádni lehet! A vele készített interjút és és a kész tortát ide kattintva megcsodálhatjátok.

Unikornisos magas sarkú

Egy korábbi cikkünkben Nina, az ügyeletes királylányunk úgy fogalmazott:

Vannak napok, mikor az álmok egyszerűen csak valóra válnak. A mai egy ilyen nap, mert megérkezett A MAGAS SARKÚ, amire lányok ezrei vártak.

Remélem, már tudjátok is, milyen magas sarkúról lesz szó: igen, egy egyszarvú díszeleg ezen (is). Ha randira vagy épp interjúra készültök, lehet nem ez a legjobb választás, de talán egy csajos buliba elmegy. Hangsúlyozom: talán. A cipőről bővebben itt olvashattok.

Szavazzatok!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek