Egyéb kategória

Hogyan indítjátok a reggeleket? Ezt árulja el rólatok

Rögtön kiugrotok az ágyból reggel, vagy addig nyomogatjátok a szundit, míg futás lesz a vége? Az, hogyan indítjátok a napotokat, több dolgot is elárul rólatok és a sikereitekről. Derítsétek ki ti is, melyik csoportba tartoztok!

vous - 2017.03.17.
Hogyan indítjátok a reggeleket? Ezt árulja el rólatok

1. A hajnalban ébredő: már reggel 6-kor felkeltek, sőt, képesek vagytok akár edzeni is ilyenkor

Azzal, hogy nem nyomogatjátok a szundigombot, sokkal vidámabb hangulatban kezditek a reggeleteket. Kiegyensúlyozottabbnak érzitek magatokat, és könnyen fókuszáltok arra, hogy jól teljen a napotok. Ez alapján valószínűleg igazi perfekcionisták vagytok, tesztek a sikerért, és mindig szerettek egy lépéssel mások előtt járni.

Forrás:
pexels

2. A „ráérek még arra”: addig nyomogatjátok a szundit, amíg csak lehet

Egyébként is mindig mindent az utolsó pillanatra hagytok, mindegy, hogy reggeli készülődésről vagy vizsgára tanulásról van szó. A reggel kész rohanás nektek, hiszen még a ruhákat sem készítettétek elő, így kábé csak kikaptok valamit a szekrényből. Nyugodt reggeli? Ugyan, útközben három falat, és le is tudjátok a dolgot. Ezért gyakran vagytok kissé idegesek és kiegyensúlyozatlanok, különösen akkor, ha ezt a kiesést hosszúra nyúlt éjszakázással próbáljátok behozni.

Forrás:
iStock

3. Az összeszedett káosz: a nagy rohanásban sokszor a buszon hozzátok be a lemaradást

A reggelek mindig kész zűrzavarként zajlanak, és sokszor például a buszon írjátok meg a beadandó végét, vagy a munkahelyi meetingre itt találjátok ki az ötleteket. Bár általában mindent sikerül megcsinálnotok, ez egy idő után baromi fárasztó lesz, egy kívülálló számára pedig azt a látszatot kelti, hogy félvállról veszitek a dolgokat. Ráadásul arra is utal, hogy tudat alatt féltek a sikertől, így kissé szabotáljátok ezt.

Forrás:
iStock.com

4. Az éjszakai bagoly: mindent éjszaka készítetek elő, hogy reggel sokáig aludhassatok

A korán kelés kicsit sem az erősségetek, így inkább éjjel sokáig ébren vagytok, és reggel 15 perc alatt összeszeditek magatokat. Sokszor már előre kikészítitek a ruháitokat, összeírjátok, hogy mit kell csinálni másnap, csak hogy reggel akár aludhassatok az utolsó pillanatig, de mégse legyen őrült rohanás a napból. Fontosak számotokra a részletek, de azért figyeljetek oda arra, hogy néha szusszanjatok kicsit, és ne legyetek túl merevek!

Forrás:
pexels.com
Ajánlott cikkek