Lélek

Ashley Graham őszintén mesélt: így élte meg, hogy a pasik egykor a súlya miatt szakítottak vele

A világ egyik legnépszerűbb plus size modellje, aki gyakran hangoztatja, mennyire fontos szeretni a külsőnket. Ashley Graham teltebb idomaiért rengeteg pasi rajong, de ez nem volt mindig így: most elmesélte, hogyan rombolták le az exei az önbizalmát.

vous - 2017.03.18.
Ashley Graham őszintén mesélt: így élte meg, hogy a pasik egykor a súlya miatt szakítottak vele

Ashley Graham sosem félt megmutatni a valóságot, így nem egyszer előfordult, hogy olyan képet posztolt az Instára, amin nem rejtette el narancsbőrét. Plus size modellként a saját testünk elfogadását igyekszik hirdetni, idézeteivel pedig tényleg segít abban, hogy mi is nagyobb szeretettel nézzünk magunkra.

toth-barbara-vendegszerzo-havonta-belyegeznek-betegnek-etkezesi-zavarosnak-vagy-csak-szimplan-gebenek-avagy-vekony-nokent-sem-egyszeru-az-elet1

„Havonta bélyegeznek betegnek, étkezési zavarosnak, vagy csak szimplán gebének” – avagy vékony nőként sem egyszerű az élet

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a karcsú nőknek könnyű az élete. Pedig a valóságban pontosan ugyanannyi megjegyzést kapnak, mint kerekded társaik. Korábban szerzőnk, Puha Andi mesélt erről a nagyon is valós problémáról, ezúttal pedig Barbara szólalt fel a soványság mellett, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Tóth Barbara írását olvashatjátok.

Ez viszont nála sem volt mindig így, elmesélte ugyanis, hogy a testsúlya miatt gyakran élt át megaláztatásokat.

„Átéltem azt a szenvedést, amikor a pasik azért szakítottak velem, mert attól féltek, később majd túl kövér leszek nekik” – írja a Hello Magazine.

Bizony, a modell megtapasztalta már azt, milyen borzalmas érzés, amikor egy szerelme azért vetett véget a kapcsolatuknak, mert elégedetlen volt a súlyával. És azt talán sejtitek, egy expasi hasonló kijelentése mennyire tönkre tudja tenni az önbecsülésünket. Bár Ashley is mindig szupermagabiztosnak látszik, azért elárulta, hogy gyakran épp az ellenkezőjét gondolja, amikor meglátja saját tükörképét. Ilyenkor a „világ legducibb emberének érzi magát”, valószínűleg pont a régi, rossz élmények miatt.

Objektum doboz

És hogy mit tesz, amikor egy ilyen időszakot él meg? A tükör elé áll, és elmondja saját magának, mennyire csodálatos és gyönyörű a külseje. Érdemes megfogadni, nem? Sőt, ha még ennél is erőteljesebb tippekre van szükségetek, hogy totál magabiztosak legyetek, olvassátok el, egy korábbi cikkben milyen ötleteket gyűjtöttünk össze nektek.

Ajánlott cikkek